31 Ιαν 2011

Ανακοίνωση του ΕΚΘ για τα εγκαίνια μονάδας του Ομίλου Καπνική Μιχαηλίδης στη Βουλγαρία

Την πολιτική της κυβέρνησης "να εγκαινιάζει νέες επενδύσεις Ελλήνων επιχειρηματιών στα Βαλκάνια και άλλες χώρες, όταν στη χώρα μας και ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα η αποβιομηχάνιση έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας", καταδικάζει- με ανακοίνωσή της- η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).

Το ΕΚΘ θεωρεί - όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση - "πρόκληση την παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας για να..

 εγκαινιάσει νέα επένδυση ύψους 9,5 εκ. ευρώ του ομίλου "Καπνική Α. Μιχαηλίδης ΑΕ", όταν", όπως σημειώνει "η συγκεκριμένη εταιρία έκλεισε το εργοστάσιο της στη Θεσσαλονίκη και συρρίκνωσε τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολούσε στο Πολύκαστρο του Κιλκίς και την Ξάνθη".

Το ΕΚΘ καλεί την κυβέρνηση "να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την πραγματική ανάπτυξη της περιφέρειας με κίνητρα μέσω των αναπτυξιακών νόμων που θα οδηγήσουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας πλήρους και σταθερής απασχόλησης, με τη στήριξη κλάδων της παραδοσιακής οικονομίας"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη