27 Ιαν 2011

ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

e-mail αναγνώστριας -εμφανώς φορτισμένης...-

Έγραφα το καλοκαίρι για τους καμιά τριανταριά τότε ακόμη αποσπασμένους δημοσίους υπαλλήλους στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. με τους διπλούς μισθούς.

Ε! Λοιπόν η αδικία αποκαταστάθηκε! Διώξαν καμιά δεκαπενταριά πίσω στις υπηρεσίες τους (πάει ο διπλός μισθός) .... οι περισσότεροι των οποίων ήταν μπλε, με εξαίρεση έναν-δύο πράσινους, έτσι για ξεκάρφωμα. Ε! Εντάξει είμαστε τώρα! Αυτοί που τα κατάφεραν είναι απολύτως απαραίτητο να μείνουν και να πληρώνονται διπλά, άλλωστε υπέστησαν κι αυτοί τις περικοπές τους. Απλοί μηχανικοί, χωρίς μεταπτυχιακά και χωρίς ξένες γλώσσες οι περισσότεροι, είδαν να πέφτει ο μισθός τους..... και στα... 4000 Ευρώ, μπορώ να σου πω!!! Αλλά... δεν μπορεί η εταιρία χωρίς αυτούς, είναι απαραίτητοι! Γιατί δεν μετατάσσονται τότε στην ΕΓΝΑΤΙΑ , τουλάχιστον να βγει το πόδι τους από την μια από τις δύο θέσεις που κρατάνε (είναι δημόσιο μέσο το blog και δεν μπορώ να πώ για κάτι άλλο που πρέπει να βγάλουν από μία από τις δύο καρέκλες στις οποίες κάθονται)!!

Κατά τα άλλα το κράτος δεν έχει λεφτά και κάνει περικοπές στους μισθούς των αορίστου χρόνου υπαλλήλων και διώχνει τους συμβασιούχους έργου.

Τι να πω! Θα επανέλθω με νεότερα...... αν και δε βλέπω να έχουν τα μούτρα να απαντήσουν!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη