Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

24 Ιαν 2011

Πιάσαμε φωτιά!

Γράφει η Ελένη Κωνσταντίνου

Πάντα έδινα απόλυτο δίκιο στη γνωστή παροιμία “οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά” όταν φούντωναν σαν σύννεφα καπνού οι φήμες γύρω απο κάποιο θέμα κοινωνικό η πολιτικο-οικονομικό . Συζητώντας το όμως με τους πυροσβέστες οι οποίοι έσπευσαν στην TV100 για να σβήσουν (όχι τις φήμες βέβαια γύρω απο το κανάλι) αλλα τη φωτιά άλλαξα γνώμη….

Την περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων της TV100 το πλατώ γέμισε ξαφνικά καπνούς με αποτέλεσμα να
σταματήσει η μετάδοση των ειδήσεων. Κλήθηκε η πυροσβεστική που έφτασε σχεδόν αμέσως, ο έλεγχος έδειξε κάποιο πολύ μικρής έκτασης βραχυκύκλωμα και η εκπομπή δεν συνεχίστηκε για λόγους ασφάλειας.
Να που χρειάστηκε μια μικρή αναστάτωση και μια ακόμη ζωντανή τηλεοπτική εμπειρία για να μάθω τελικά απο τους καθ' ύλην αρμόδιους σε “φλέγοντα ζητήματα” τους άνδρες της πυροσβεστικής, πως όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει απραίτητα και φωτιά.
Και κάτι ακόμα: όταν τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνα, τότε οι μόνοι που αντιμετωπίζονται απο όλους σαν απο μηχανής θεοί ή σαν ήρωες, είναι μόνον όσοι έρχονται με σκοπό να δράσουν πυροσβεστικά…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη