28 Ιαν 2011

Χωρίς κόσμο το ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (φυσικά!). Περιμένατε κάτι άλλο;

Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης, σύμφωνα με την οποία η ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, θα διεξαχθεί στην άδεια Τούμπα.

Σε αυτό το blog έχουμε επανηλλημμένα τονίσει την εκτίμησή μας, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα από τη γέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η λεγόμενη "αθλητική δικαιοσύνη", η οποία προκαλεί συνεχώς με τις αποφάσεις της και...
 ρίχνει πάντα λάδι στη φωτιά εξωθώντας συστηματικά τους αντιπάλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Ναί! το πρόβλημα έχει όνομα!) σε ακρότητες.

Τα αίτια τα εξηγήσαμε, παραδείγματα, που τεκμηριώνουν την όλη ιστορία φέραμε χιλιάδες φορές, βαρεθήκαμε πιά.

Αν δεν αλλάξει τελείως, η όλη δομή και λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης, θα υπάρχει η δικαιολογημένη αγανάκτιση των αντιπάλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Ναί! το πρόβλημα έχει όνομα!)

Τώρα θα δημιουργηθεί ένας νέος κύκλος έντασης, με τους οπαδούς που θέλουν να βρεθούν έξω από την Τούμπα την Τετάρτη και την αστυνομία, που (ασφαλώς!) θα θέλει να τους κρατήσει σε απόσταση ...χιλιομέτρων από την Τούμπα.

Θα αρχίσει η συζήτηση "με ποιό δικαίωμα δεν με αφήνουν προληπτικά (!) να πάω ειρηνικά έξω από το γήπεδο και να συναντηθώ με τα φιλαράκια μου να φωνάξω υπέρ του ΠΑΟΚ;", στην οποία η αστυνομία θα απαντήσει αδιάφορα, με ....προληπτική βία κι έτσι γυρίζουμε στα ίδια και στα ίδια και στα ίδια.

Μέχρι να βρεθεί κάποιος να αντιμετωπίσει γενναία το πρόβλημα και να σπάσει το κλίμα τρόμου με το οποίο διαφεντεύει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ναί! το πρόβλημα έχει όνομα!)  το ελληνικό πρωτάθλημα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη