Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

24 Ιαν 2011

Μια άποψη για το ποιός μπορεί να αντικαταστήσει τον Γ.Παπανδρέου

Διαφωνεί στο ιστολόγιό του, ο Γιάννης Παπαϊωάννου, κυρίως για την κ.Διαμαντοπούλου την οποία θεωρεί "ανύπαρκτη" και τον κ.Λοβέρδο, τον οποίο θεωρεί "φαβορί". Φυσικά στο γκάλοπ, δεν ψήφισαν οι συντάκτες του taxalia, αλλά 10.102 αναγνώστες.

Γράφει λοιπόν το καλό blog:

Το αποτέλεσμα του γκάλοπ «Ποιός πολιτικός μπορεί να αντικαταστήσει τον Παπανδρέου;», του γνωστού blog taxalia, δείχνει πρώτο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δεύτερη την ανύπαρκτη Διαμαντοπούλου (που δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτιμήσεως μέσα στο ΠΑΣΟΚ) και…τελευταίο τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.


Από την λίστα απουσιάζει εντελώς ο Λοβέρδος.

Αστεία πράγματα…

Όλοι γνωρίζουμε ότι η μάχη θα παιχτεί μεταξύ Λοβέρδου και Χρυσοχοϊδη. Ασφαλώς, επίδοξοι είναι πολλοί άλλοι (Παπουτσής, Διαμαντοπούλου, ίσως Ραγκούσης, ίσως Σκανδαλίδης, ίσως Παναγιωτακόπουλος κτλ κτλ)

Σε ότι αφορά τον Λοβέρδο. Εκτιμώ ότι δεν θα “κληρονομήσει” την εκλογική πελατεία του Βενιζέλου και της εκσυγχρονιστικής πτέρυγας. Εξάλλου θα υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι από τον ίδιο χώρο.

Για τον εμφανιζόμενο ως πρώτο στο γκάλοπ: όλα δείχνουν ότι τα πολιτικά πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Εξάλλου, η ταύτισή του με το Μνημόνιο και η απόλυτη στήριξη στον Παπανδρέου είναι γνωστή…

πηγή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη