13 Ιαν 2011

Μπουτάρης: "Μηδενική ανοχή", "αύξηση προστίμων" και "φοιτητές που ούτε για τσόντες δεν είναι"!

Στην αποφασιστικότητα και στην πυγμή του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και σε μια διένεξή του με φοιτητές, αναφέρεται το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"
Αύξηση των προστίμων, περισσότεροι δημοτικοί αστυνομικοί, δημιουργία χώρων για την εγκατάσταση των παράνομων...
 μικροπωλητών (για να πληρώνουν ΦΠΑ) και νέα τιμολογιακή πολιτική στα πάρκινγκ της πόλης είναι κάποιες από τις προτάσεις που πρόκειται να καταθέσει ο Γιάννης Μπουτάρης στη σημερινή συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής, με τη συμμετοχή φορέων της πόλης. Με τον τρόπο αυτό, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιδιώκει να βάλει το «μαχαίρι στο κόκαλο» στα χρόνια προβλήματα της πόλης, δείχνοντας, όπως τόνισε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, «μηδενική ανοχή». Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα επίλυσης του παράνομου εμπορίου. Για το λόγο αυτό έκανε πρόταση να δημιουργηθούν χώροι στους οποίους οι παράνομοι μικροπωλητές θα μπορούν να στήνουν την πραμάτεια τους και να την πουλούν, πληρώνοντας παράλληλα ΦΠΑ. Επισήμανε μάλιστα πως «δεν θα δείξουμε ανοχή για κανένα διπλοπαρκαρισμένο όχημα» και όπως έκανε γνωστό ο κ. Μπουτάρης, εξετάζεται η περίπτωση δημιουργίας δακτυλίου στο κέντρο της πόλης. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και αρκετά αυθόρμητος ήταν για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Μπουτάρης. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, παραδέχθηκε ότι είναι παράνομος. Ο κ. Μπουτάρης ενώ μιλούσε για τις παρανομίες που διαπράττουν οι οδηγοί στην πόλη, παραδέχθηκε πως και ο ίδιος είναι παράνομος, αφού, όπως είπε, μέσα στην πόλη χρησιμοποιεί το πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητό του.
Το ίδιο αποστομωτικός ήταν και λίγο αργότερα κατά την έλευση του σε εκδήλωση στο «ΝΟΗΣΙΣ». 15μελής ομάδα φοιτητών εμπόδισε τον κ. Μπουτάρη να εισέλθει στο κτήριο για την ομιλία και του είπαν ότι «δεν κάνει για τίποτα και είναι μόνο για να μιλάει για τσόντες». «Εσείς ούτε για τσόντες δεν είστε να μιλάτε» είπε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης απευθυνόμενος σε αυτούς!
(Τύπος Θεσσαλονίκης)
http://online-pressblog.blogspot.com/2011/01/blog-post_4236.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη