19 Ιαν 2011

Εργαζόμενοι ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.: Πότε επιτέλους θα διώξετε τα "γαλάζια παιδιά" κ.Πρωθυπουργέ;

Από ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.


Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ
Γεώργιε Ανδρέα Παπανδρέου,

Παρακολουθούμε εδώ και έναν χρόνο από την ανάληψη της κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, να μην έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικό στην κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε..Οι 11 μονάδες όμως διαφορά από την Ν.Δ., υπήρξαν, λόγω της ανάγκης του κόσμου να αλλάξουν πολλά πράγματα και...
 κυρίως να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Προεκλογικά υπήρξαν μία σειρά από δημόσιες δεσμεύσεις σας, για την διαφάνεια, την διαφθορά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και την συνετή διαχείριση της. εξουσίας σε κάθε δημόσιο οργανισμό.

Παρόλα αυτά, σήμερα στην κτηματολόγιο Α.Ε. παραμένουν άνθρωποι τεκμηριωμένα διεφθαρμένοι και άνθρωποι που ξεκάθαρα παρανόμησαν, γελοιοποιώντας τους θεσμούς αυτής της χώρας. Παρανόμησαν, αλλά παραμένουν και γελοιοποιούν εσάς προσωπικά, διότι θεωρούν ότι δεν τους έχετε πάρει χαμπάρι.

Εάν σκοπός της διοίκησης κτηματολογίου, είναι η συγκάλυψη και το κουκούλωμα παρανομιών, τότε και εμείς να παρανομήσουμε, αφού δεν υπάρχει τιμωρία-εφαρμογή του νόμου.

Υπάρχει το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή που αναφέρει πολλές παρανομίες στο κτηματολόγιο. Υπάρχουν δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και blogs. Υπάρχουν καταγγελίες στο Μέγαρο Μαξίμου, στο υπουργείο περιβάλλοντος, στον συνήγορο του πολίτη και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Άρα, η διοίκηση γνωρίζει τα πάντα.

Στην κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε., ορισμένοι (σε συνεργασία με την τότε διοίκηση) πλαστογράφησαν την ημερομηνία πρόσληψη τους και ενώ στην πραγματικότητα προσελήφθησαν μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών 2009, φαίνεται στα χαρτιά ότι προσελήφθησαν πριν την προκήρυξη των εκλογών 2009 και μάλιστα έλαβαν αμοιβή για προγενέστερο χρονικό διάστημα για το οποίο δεν εργάστηκαν ποτέ.

Ανάμεσά τους, ορισμένοι τοπογράφοι, δικηγόροι και άλλοι. Πλαστογραφία σε όλο της το μεγαλείο.

Υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες για το θέμα στο Μέγαρο Μαξίμου, στο υπουργείο περιβάλλοντος και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης για την ανωτέρω πλαστογραφία.

Υπάρχουν επώνυμες μαρτυρίες ότι κάποιοι από αυτούς προσελήφθησαν ακόμα και 4 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές και σε κάθε περίπτωση μετά την προκήρυξη των εκλογών του 2009, όπου το υπουργείο εσωτερικών απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (οποιαδήποτε μεταβολή που γίνεται μετά την προκήρυξη των εκλογών, είναι άκυρη). Η διοίκηση έχει ενημερωθεί για την πλαστογραφία.

Το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή φωτογραφίζει την πλαστογραφία σε κάποιες ημερομηνίες πρόσληψης και ζητά να ακυρωθούν οι ανωτέρω συμβάσεις, με βάση το εργατικό δίκαιο.

Υπάρχουν διευθυντές και στελέχη διπλοθεσίτες (που λαμβάνουν αμοιβή από δύο κρατικές θέσεις σε περίοδο οικονομικής κρίσης). Διευθυντές που διώκονται για πλαστογραφία και απευθείας αναθέσεις.

>>>>>> http://img51.imageshack.us/img51/5089/tekmirio.jpg <<<<<<<

Εικόνα: Επάνω αριστερά φαίνεται η ημερομηνία προσληψης των εκ΄ «Δεξιών» Γαλάζιων Παιδιών. Η κ. Ξανθοπούλου. η κόρη του πρώην Γ.Γ. ΥΠΕΧΩΔΕ.

Θα πράξει επιτέλους η νυν διοίκηση το νόμιμο και ηθικό για τα παραπάνω σκάνδαλα;;

Τα σκάνδαλα, η διαφθορά, οι υπέρογκοι μισθοί και ξεκάθαρες παρανομίες που συμβαίνουν στην κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε., χρήζουν την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού προσωπικά και του αρμόδιου εισαγγελέα.

dikaioi@hotmail.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη