8 Ιαν 2011

Πρόταση blogger: Φέρτε Άγγλους δικαστές να δικάζουν τους καταχραστές

Επειδή το κακό έχει παραγίνει και κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ η Δημοκρατία εξ αιτίας της αναξιοπιστίας των πολιτών πρός τούς διαχειριστές της εξουσίας, δλδ τους πολιτικούς, προτείνουμε να αποφασίσουν ΟΛΑ μαζί τα πολιτικά κόμματα την ... εισαγωγή Άγγλων Δικαστών που θα δικάζουν ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις ατόμων που κατηγορούνται για λεηλασία εθνικού δημόσιου πλούτου ή του πλούτισαν παράνομα εκμεταλλευόμενοι τις δημόσιες κρατικές θέσεις τους.
Η εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού στην πλειοψηφία του, έχει εκλείψει λόγω της ατιμωρησίας...
 ενόχων και της "περίεργης" απονομής δικαιοσύνης.
Aπο τη μιά ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, καλύπτει απόλυτα τα υπουργικά εγκλήματα και απ την άλλη η Δικαιοσύνη της οποίας τα μέλη διορίζονται απο πουλημένους πολιτικούς που βασιζόμενοι σε πλαστές πλειοψηφίες "κανονίζουν" νόμους στα μέτρα τους, δημιουργούν αυτή την λαϊκή απέχθεια των πολιτών ΚΑΙ πρός τους πολιτικούς ΚΑΙ πρός την Δικαιοσύνη.
Με ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ τα δυο στηρίγματα της Δημοκρατίας , σε ΠΟΙΑ ασφάλεια και σε ΠΟΙΑ Δικαιοσύνη μπορούν να πιστεύουν οι Έλληνες;
ΟΛΟΙ οι πολιτικοί δεν είναι εγκληματίες, κλέφτες, καταχραστές.
ΟΛΟΙ οι Δικαστές δεν είναι επίορκοι.
ΚΑΠΟΙΟΙ όμως ΕΙΝΑΙ.
Όμως τις κατηγορίες τις επωμίζονται ΟΛΟΙ και αυτό θα συνεχίζεται με απρόβλεπτες συνέπειες για την Πατρίδα, όσο για τη διαιώνιση της ατιμωρησίας δεν κάνει κανείς τίποτα.
Πιστεύουμε ότι οι ΕΝΤΙΜΟΙ πολιτικοί και δικαστές είναι η πλειοψηφία και είναι ΑΔΙΚΟ να υφίστανται ΟΛΟΙ αυτήν την μομφή, έτσι θα είναι εύκολο να βρούν τρόπο, υποθέσεις όπως αυτές που λέμε πιο πάνω, να δικάζονται από ΞΕΝΟΥΣ δικαστές, που ΔΕΝ θα έχουν δέσμευση ούτε εξάρτηση απο την δικαστική ή την πολιτική εξουσία.
Θα εξετάζουν, θα δικάζουν, θα καταδικάζουν και η Ελληνική πολιτεία θα δεσμεύεται για την εφαρμογή των αποφάσεών τους.
Απλά πράγματα για την ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
post from: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη