27 Ιαν 2011

Καζινάδες, μας τα ΄χετε πρήξει με τα e-mails για τα "φρουτάκια"

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, παίρνουμε αμέτρητα e-mails από "αναγνώστες" που είναι εναντίον της απελευθέρωσης του τζόγου. Βάλαμε ένα-δύο στην αρχή, αλλά ο επαγγελματισμός της γραφής τους, δεν μας άρεσε. Στη συνέχεια τους παρακαλέσαμε να μη μας βομβαρδίζουν με το ίδιο θέμα καθώς ..
είχαμε κι άλλες δουλειές. Όμως ήταν ασταμάτητοι. Έτσι, αποκλείσαμε το αρχικό e-mail. Όμως μηνύματα με την ίδια τακτική, άρχισαν να έρχονται από άλλες διευθύνσεις e-mail, με ..γυναικεία ονόματα, δήθεν "αναγνωστριών", που είχαν ως σύνθημά τους το "όχι φρουτάκια και κουλοχέρηδες στη γειτονιά μου".
Ε, τότε αναρωτηθηκαμε: "Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι πολλοί και οργανωμένοι αντιρρησίες;"
Αποκλείσαμε και τις καινούριες διευθύνσεις, αλλά αυτές ήταν σαν τη Λερναία Ύδρα. Πέντε αποκλείαμε, δέκα νέες φτιάχνανε.
Αυτό σημαίνει κατά τη γνώμη μας οργανωμένη ιστορία από τους καζινάδες, που αγχώθηκαν με τα φρουτάκια. Θα μένει ο κοσμάκης στο καφενείο της γειτονιάς και δεν θα πηγαίνει στο καζίνο!
Τόσο οργανωμένη ιστορία δεν είναι αυθόρμητα e-mails. Άρα, ή βάζουν τους υπαλλήλους τους να ανοίγουν συνέχεια λογαριασμούς e-mails, ώστε να παρακάμπτουν τον αποκλεισμό ή έδωσαν σε καμιά διαφημιστική εταιρεία ή δημοσίων σχέσεων ή call center την υπόθεση.
Τους παρακαλούμε λοιπόν, να μη μας πρήζουν άλλο, κάθε ώρα κι από διαφορετικό e-mail !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη