26 Ιαν 2011

Πικραμένος αλλά δικαιωμένος ο Παπαγεωργόπουλος βλέπει το έργο του να ολοκληρώνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Πικρία βγάζει ο Παπαγεωργόπουλος όμως εμείς τον καταλαβαίνουμε. Βγήκαν όλοι ξαφνικά να πούνε ότι ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα. Βαστάτε ρε παιδιά! Το νέο Δημαρχείο και η νέα παραλία είναι...

έργα που δύσκολα θα μπορούσε να ολοκληρώσει η αυτοδιοίκηση. Ο Βασίλης το κατάφερε αυτό. Όπως κατάφερε και πολλά άλλα. Δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφο το ταμείο του Δήμου. Εκεί την πάτησε. Όμως αυτό δεν περιορίζει τα έργα. Αυτά θα παραμένουν στην πόλη και θα φέρουν την υπογραφή του. Δικαιολογημένα ο πρώην Δήμαρχος την ώρα που έγραφε το status στο προφίλ του στο facebook θα σκεφτόταν: πόσο γρήγορα ξεχνά ο κόσμος. Με δόσεις πικρίας, μελαγχολίας και ειρωνείας ο πρώην Δήμαρχος σχολίαζε στο προφίλ του:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που την 9η Φεβρουαρίου θα ανοίξουν οι προσφορές για το έργο της ανάπλασης της νέας παραλίας, ένα έργο ύψους 44,1 εκ. € ενταγμένο στο ΕΣΠΑ. Ένα έργο για το οποίο η Διοίκησή μου έκανε μεγάλο αγώνα για να πραγματοποιηθεί, ένα έργο που δυστυχώς η σημερινή Διοίκηση του Δ.Θ. ποτέ δεν αποδέχθηκε και ποτέ δεν ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν πειράζει, το προχωρήσαμε το έργο μόνοι μας."

Και από κάτω ο πρώην Δήμαρχος postάρει το video με το έργο της ανάπλασης:



thestival.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη