20 Ιαν 2011

Επειδή το taxalia σας κορόιδεψε... (κ.Δελαβέκουρα για σας)

Γράφει αναγνώστης


Επειδή το taxalia σας κορόιδεψε και δεν έβαλε την σωστή ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΞ. ενόψει της συνάντησης των διαπραγματευτών υπό τον Νίμιτς στις 9 Φεβρουαρίου, ας δούμε τι πραγματικά δήλωσε ο Γρ.Δελαβέκουρας για τη στάση της Βαρδαρίας:


"Οι ύβρεις και οι επιθέσεις κατά του Ελληνισμού και της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Μακεδονίας από ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες θα πρέπει να σταματήσει αμέσως όχι μόνο από τους Έλληνες, αλλά και από τη διεθνή κοινότητα. Όλοι ξέρουν την αλήθεια! Ο Γκρουέφσκι και τα τσιράκια του δίνουν πολλά χρήματα για να επιτύχουν τον στόχο τους, να πείσουν δηλαδή την οικουμένη ότι η Μακεδονία δεν αποτελεί μέρος της ελληνικής κληρονομιάς. Εμείς τους προειδοποιούμε: Δεν θα τα καταφέρουν!

Πέρα από αυτό, το μεγάλο έγκλημά τους είναι η πλύση εγκεφάλου στους νέους των Σκοπίων και η προσπάθεια να ενσταλάξουν στο μυαλό τους το μίσος εναντίον της Ελλάδας. Οι Σλάβοι της Βαρδαρίας παίζουν ένα το παιχνίδι από το οποίο δεν θα υπάρξει κανένα κέρδος για τα Βαλκάνια. Ο μαξιμαλισμός της σκοπιανής ηγεσίας, που παρουσιάζεται με κάθε ευκαιρία, δείχνει τυφλή προσήλωση στα προσωπικά συμφέροντα αυτής της ελίτ. Δεν ενδιαφέρονται να προσφέρουν στους ανθρώπους τους ευημερία. Φροντίζουν ΜΟΝΟ για τον τραπεζικό λογαριασμό τους. Και θα χρησιμοποιήσουν το θέμα της ονομασίας σε όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος, ακριβώς για να γίνει αυτή η ελίτ ακόμη πιο ισχυρή και πιο πλούσια. Μέχρι τότε, οι απλοί άνθρωποι των Σκοπίων θα υποφέρουν από ανεργία, πείνα και αντιδημοκρατικές τακτικές. Όταν αυτοί οι απλοί άνθρωποι δουν στο μέλλον τα πραγματικά γεγονότα, η συμμορία του Γκρουέφσκι θα πρέπει να αναζητήσει άσυλο σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής. Όμως, δεν πρέπει να συμβεί αυτό, καθώς πιστεύουμε ότι η σημερινή ηγεσία της γειτονικής χώρας θα πρέπει να δικαστεί σε διεθνές δικαστήριο για την εξαπάτηση και την τυραννία του λαού της".




Υ.Γ. Θα θέλατε να είναι αλήθεια, ε; Τελικά, το taxalia δεν σας κορόιδεψε, οπότε ας "φάμε" πάλι όλοι δηλώσεις σε στιλ "δεν συνάδει", "δεν αρμόζει", "η Ελλάδα συμπαρίσταται στην ευρωπαϊκή προοπτική της γείτονος" και άλλες τοιούτες...ντιντιές. Καλή μας χώνεψη!  

ΛΟΞΙΑΣ


Και για να μην μπερδευτεί κανείς και δεν καταλάβει το νόημα του άρθρου, το taxalia έβαλε τις επίσημες δηλώσεις Δελαβέκουρα, εδώ, όπου ευτυχώς υπάρχει και βίντεο !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη