30 Ιαν 2011

"Τα ρούφηξε" (πάλι) ο Μπουτάρης... Κανονικά θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του TV-100, FM-100

Το μεσημέρι της Παρασκευής τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης ήταν άδεια, συνεπώς δεν μπορούσαν να πληρώσουν μισθούς στους εργαζομένους της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης (ΔΕΠΘΕ). Ω, του θαύματος, το Σάββατο το μεσημέρι τα λεφτά βρέθηκαν και η διοίκηση ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι θα πληρωθούν κανονικά!

Η "κωλοτούμπα" αναμφισβήτητα είναι θετική και τιμά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ωστόσο δεν τον τιμά καθόλου η αρχική μεθόδευση αλλά και
τα παιχνιδάκια που κάποιοι παίζουν, ίσως και εν' αγνοία του.
Συγκεκριμένα: Το πρωί της Παρασκευής ο Μπουτάρης δεν είπε τίποτε για αδυναμία πληρωμών στη συνάντηση που είχε με την ΕΣΗΕΜΘ. Δύο ώρες αργότερα όμως στο ΔΣ της ΔΕΠΘΕ η αντιπρόεδρός της και ο αντιδήμαρχος οικονομικών Χασδάι Καπόν ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν λεφτά για μισθοδοσία. Και για όσο δεν θα υπάρχουν δεν είναι δυνατή η μισθοδοσία.
Φυσικά, επρόκειτο για ένα άθλιο παιχνιδάκι, αφού οι παρικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή τη στιγμή ο ΔΘ έχει στην Τράπεζα 16 εκ. ευρώ!
Είναι σαφές ότι με τον τρόπο αυτό ο Μπουτάρης και η ομάδα του επιθυμούν να περάσουν στην κοινή γνώμη ότι παρέλαβαν "καμμένη γη" και να στρέψουν τους πολίτες εναντίον του Β. Παπαγεωργόπουλου. Αλλά και το ίδιο επιχειρούν και για τους εργαζόμενους της ΔΕΠΘΕ, καθώς με τη μεθόδευσή τους προσπαθούν να πουν σε αυτούς ότι για την ανείπωτη ταλαιπωρία και οδύνη που προκαλεί η διακοπή της μισθοδοσίας τους, ευθύνεται ο... "κακός" Παπαγεωργόπουλος.
Πρόκειται για ένα άθλιο μικροπολιτικό παιχνίδι και το αθλιότερο στην υπόθεση είναι ότι παίζεται σε βάρος των εργαζομένων...
Το μεσημέρι του Σαββάτου τα ψέμματα αποκαλύφθηκαν, καθώς ο σύμβουλος του Μπουτάρη και μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΘΕ Φίλιος Στάγκος ανακοίνωσε (στη συνάντηση γνωριμίας που είχε με τους δημοσιογράφους), ότι η μισθοδοσία θα γίνει κανονικά!
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το παιχνιδάκια λήγει εδώ. Εάν κάποιοι θέλουν να χτυπηθούν...  ας χτυπηθούν σαν άντρες. Όχι χρησιμοποιώντας ως όπλο ευαίσθητα ζητήματα, όπως οι αγωνίες του εργαζόμενου...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη