4 Ιαν 2011

Βαρέθηκε ο Μπουτάρης να πάει στην TV100 και νοίκιασε Link με τα λεφτά των δημοτών

ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αποκαλύπτει το thestival.blogspot.com
 
Με περιττά έξοδα φορτώνει την TV100 ο νέος Δήμαρχος τρεις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και ενώ έχει δεσμευτεί να κάνει αιματηρή οικονομία στο Δημοτικό κανάλι. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, χθες το πρωί, οι δημοσιογράφοι της TV100 επικοινώνησαν με το γραφείο του Γιάννη Μπουτάρη για να καλύψουν ρεπορταζιακά την πρώτη ημέρα του νέου Δημάρχου στο Δημαρχείο. Οι συνεργάτες του νέου Δημάρχου...
ενημέρωσαν την TV100 ότι αντί για ρεπορτάζ στις ειδήσεις, ο κ. Μπουτάρης επιθυμούσε να βγει στην εκπομπή του Αντώνη Οραήλογλου. Λίγα λεπτά αργότερα πρόσθεσαν ότι ο κ. Δήμαρχος λόγω φόρτου εργασίας δε θα μπροούσε να μεταβεί στην TV100 και θα έβγαινε ζωντανά στην εκπομπή του κ. Οραήλογλου με Link από το νέο Δημαρχείο. Το θέμα είναι ότι η Δημοτική Τηλεόραση δεν διαθέτει εξοπλισμό για να κάνει μία τόσο απλή ζωντανή σύνδεση. Έτσι τα αφεντικά του καναλιού νοίκιασαν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τακτοποίησαν το θέμα. Το ερώτημα είναι: Κάθε φορά που ο Κυρ-Γιάννης θα έχει πολύ δουλειά θα χρεωνόμαστε με ένα 500άρι για να βγαίνει στην TV100. Αυτά ούτε ο Παπαγεωργόπουλος δεν τα έκανε. Έλεος!

Σχόλιο Thestival: Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι ο Γιάννης Μπουτάρης δεν ήταν ενήμερος για το ύψος της δαπάνης. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε οι ευθύνες για τη σπατάλη μετατίθενται στους διευθυντάδες της TV100. Θα έπρεπε να τον ενημερώσουν για το ύψος της δαπάνης και να φέρει εκείνος την ευθύνη της απόφασης. Αν ισχύει κάτι τέτοιο καλούμε τον κ. Μπουτάρη να μας ενημερώσει. Δε μας αρέσει να είμαστε άδικοι.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη