1 Φεβ 2011

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα

Στον απόηχο των πολυδάπανων μεταγραφών στο αγγλικό πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα να πούμε δυο λόγια για την μεταγραφική ενίσχυση των ομάδων στη χώρα μας. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ούτε ηχηρές μεταγραφές, ούτε ιδιαίτερα ακριβές. Σήμερα θα σας παρουσιάσω το Τοp-5 των μεταγραφών στη Σούπερ Λιγκ:


Οι επιλογές αυτές είναι δικές μου και αποτελούν προσωπική άποψη μου. Η σειρά δεν είναι τυχαία αλλά ιεραρχημένη.

5. Μάριους Νικουλάε

Ο Νικουλάε ήρθε στην Ελλάδα για λογαρισμό της Καβάλας για να καλύψει το κενό που άφησε ο Νταρσεβίλ. Ο 29χρονος Ρουμάνος διεθνής, με πλούσια καριέρα και παραστάσεις από πολλά πρωταθλήματα του εξωτερικού, αποτελεί μία πολύ αξιόπηστη λύση και οι Αργοναύτες ελπίζουν πως βρήκαν στο προσωπό του έναν άξιο συμπαίκτη για τον Ονουάτσι.

4. Καμίλ Τσοντοφάλσκι

Ο υψηλόσωμος Σλοβάκος τερματοφύλακας αποτελεί ένα από τα πολλά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Κάμπου και θεωρώ πως αξίζει να βρίσκεται στη λίστα για τον εξής λόγο: Επιτέλους η Λάρισα δείχνει ότι απέκτησε έναν τερματοφύλακα της αξίας της. Μετά την αποχώρηση του Βιέρα, τον οποίο θεωρούσα πολύ καλό, ο Αμπάρης αποδείχθηκε πολύ λίγος. Έκανε πολλά λάθη, αβίαστα ως επί το πλείστον. Ο 32 γκολκίπερ δείχνει πιο αξιόπιστος και τον θεωρώ αρκετά καλό. Όσες φορές τον είδα έπαιξε καλά και έχει καλά αντανακλαστικά. Μόνο η ηλικία του με ξενίζει λίγο αλλά είναι τερματοφύλακας.

3. Μίτσελ

Όαση στα χαφ. Μία μόνο φράση που μπορεί να περιγράψει τον χαφ που έφερε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Η Ένωση δείχνει, αν και είναι ακόμη νωρίς, πως βρήκε χαφ-λίρα εκατό. Μυαλομένος παίκτης, με τεχνική και ποδοσφαιρική παιδεία. Κρατάει μπάλα, έχει καλές μεταβιβάσεις και ξέρει την αλφαβήτα το ποδοσφαίρου. Βρίσκεται πίσω από φυσική κατάσταση και είναι λογικό αφού στη Μπέρμινγχαμ δεν έπαιζε συχνά. Θεωρώ πως θα βοηθήσει πολύ αν και θέλω να τον δω σε μερικά ακόμα παιχνίδια. πάνως, πρώτο δείγμα άκρως θετικό.

2. Νέρι Καστίγιο

Έχει να παίξει ποδόσφαιρο 2,5 χρόνια και όμως έγω θυμα΄μαι τον παίκτη από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό. Μου άρεσε πάρα πολύ και αν μπορέσει να επανέλθει στα επίεπδα που ήταν, είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει πάρα πολύ. Εξάλλου μπάλα ξέρει, αυτό δεν αμφισβητείται, το θέμα είναι να έβαλε μυαλό. Πάντως δείχνει πως θέλει να βοηθήσει και ο Άρης, με το πρόβλημα στο σκοράρισμα που έχει μπορεί να βρήκε μια λύση, διότι ο Μεξικάνος στράικερ πατάει περιοχή και μπουκάρει.

Ποιός είναι στη θέση 1;
Δείτε εδώ:  http://mikrosscout.blogspot.com/2011/02/top-5.html#ixzz1CjmxLGQT
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη