25 Φεβ 2011

Αντιπεριφερειάρχης: Συνάντηση με το Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη στο γραφείο του στην Αντιπεριφέρεια. Κατά τη συνάντηση
οι δύο πλευρές αποφάσισαν να αναπτύξουν από κοινού ένα πρόγραμμα για την προστασία του δάσους, που εκτείνεται στα όρια του νέου δήμου, για την αντιπυρική  και αντιπλημμυρική του προστασία. Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από το δήμο να συνδράμει στην προσπάθεια που θα ξεκινήσει για τον καθαρισμό και την προστασία του Θερμαϊκού κόλπου και τέλος, συζήτησαν για το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός  δικτύου ποδηλατοδρόμων από την Πυλαία μέχρι την Καλαμαριά, κατά μήκος του παραθαλάσσιου μετώπου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε : «Πραγματοποιήσαμε μια πρώτη συνάντηση με το δήμαρχο για να διαμορφώσουμε το  πλαίσιο συνεργασίας που θα αναπτύξουμε ως Αντιπεριφέρεια με το δήμο. Ο νέος δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη είναι ένας από τους πιο προνομιούχους δήμους της περιοχής και έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, τις οποίες θέλουμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για την προστασία της δασικής περιοχής που εκτείνεται στα όρια του δήμου και ζήτησα από το δήμαρχο να συμμετέχει ενεργά στην προστασία και τον καθαρισμό του θαλάσσιου μετώπου του δήμου. Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη έχει την τύχη να έχει στο τιμόνι του έναν από τους πιο πετυχημένους δημάρχους στη χώρα ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει το αποτύπωμά του και στη νέα αυτή πρόκληση» .

Σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, στις 9.30 στο γραφείο του στην Αντιπεριφέρεια ( κτίριο παλαιάς Νομαρχίας).


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη