20 Φεβ 2011

Μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού από Μαρινάκη

Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το γεγονός ότι μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και ανεργίας φρόντισε να δώσει ένα όραμα στα νέα παιδιά και να τους δείξει τον τρόπο να αποκατασταθούν επαγγελματικά όταν μεγαλώσουν.


Ο χοντρο-Πρόεδρας μίλησε για ..
υποδειγματική συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού στην αποστολή του Παναθηναϊκού. "Η υποδοχή του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη ήταν υποδειγματική. Διδάξαμε ήθος", είπε ο Βαγγέλας του Ολυμπιακού.

Φέτος λοιπόν στις Απόκριες πρέπει όλοι να ντύσουμε τα μικρά μας αγόρια, χούλιγκαν. Να τους βάλουμε ποδοσφαιρικές στολές και να τα εφοδιάσουμε με μαχαίρια, καδρόνια, λοστούς, γκαζάκια, μολότωφ, φωτοβολίδες, καπνογόνα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει αξιόλογες σωματικές βλάβες στους ΕΧΘΡΟΥΣ.

Θα τα βγάλουμε έξω συμβουλεύοντάς τα να κάνουν άσεμνες χειρονομίες, να βρίζουν τα Θεία και τις μάνες των ΕΧΘΡΩΝ, αλλά και να δέρνουν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους (προτιμούνται αθλητές, προπονητές, παράγοντες και δημοσιογράφοι).

Το καλύτερο μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού έκανε ο χοντρο-Πρόεδρας στα αγόρια μας. Ο χούλιγκαν της μέρας σάς στέλνει τους χαιρετισμούς του: στις τηλεοράσεις σας, στις φυλλάδες σας, στη γειτονιά σας!

Για να είμαστε σίγουροι ότι πλέον θα γίνει αυτό που μας πρέπει: Να κάνουμε τα παιδιά μας χούλιγκαν από κούνια! Και ΗΘΙΚΟΤΑΤΟ (σύμφωνα με τον χοντρο-Πρόεδρα) είναι, αλλά και θα έχουν εγγυημένη δουλειά όταν μεγαλώσουν.

Όσο για τους γονείς που μπορεί να ανησυχούν μήπως ο μαστουρωμένος κανακάρης τους (έστω κατά λάθος) συλληφθεί, δεν τρέχει κάστανο: Αν ο γιος σας αποκτήσει ένα αξιοπρεπές ψευδώνυμο («Χάρος» για παράδειγμα), και οργανώνει τις «κινήσεις» των φανατικών οπαδών εντός και εκτός γηπέδων, μην ανησυχείτε διόλου... Η (κάθε) ΠΑΕ, μέσω συνεργαζόμενων δικηγόρων θα φροντίσει να τον υπερασπιστεί, ενώ θα πληρώσει και την εγγύηση για την αποφυλάκισή του, όποτε έπειτα από επεισόδια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό καταλήξει στη φυλακή.

Υ.Γ. Πληροφορίες που θέλουν να έχει αλλάξει ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου ΕΙΔΙΚΑ για το Καραϊσκάκη, όπως για παράδειγμα ότι κάθε αντίπαλος του ΟΣΦΠ θα θεωρείται οφ-σάιντ αν δεν έχει τουλάχιστον δέκα παίκτες να τον καλύπτουν, ή ότι επιτρέπεται στους αμυντικούς του ΟΣΦΠ η χρήση χεριών, ελέγχονται ως ανακριβείς (;).

ΛΟΞΙΑΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη