15 Φεβ 2011

Περί facebook, valentine day και όχι μόνο...

Γράφει η elli-seasons.blogspot.com
(... ...μπήκα και στην ομάδα δεν πληρώνω κι έτρεξα μετά πανικόβλητη να πληρώσω λογαριασμούς μη μας κόψουν και το connex και τραβάμε τα μαλλιά μας όλοι μαζί.. ... ..)


εδώ ο κόσμος χάνεται και το facebook χτενίζεται..
κι από μένα πρώτη πρώτη.....κάτι επαναστάσεις ψιλογίνονται βεβαίως βεβαίως ....εμ τι έτσι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια....έχει πέσει επανάσταση μέσα από ομάδες μέσα από τις χθεσινές καρδούλες του Βαλενταϊν....χαμός έγινε...μέχρι και Άσημο βάλαμε τι άλλο να κάνουμε δηλαδή?...αφού σκέφτομαι να γράψω εμβατήριο αλλά δεν το χω ρε γαμώτο και δεν μου βγαίνει..εγώ το καθήκον μου το κάνω....το ροζούλιασα με τα ποιηματάκια μου με τα τραγουδάκια μου......τι άλλο μπορώ να κάνω?? μπήκα και στην ομάδα δεν πληρώνω κι έτρεξα μετά πανικόβλητη να πληρώσω λογαριασμούς μη μας κόψουν και το connex και τραβάμε τα μαλλιά μας όλοι μαζί.......επαναστατώ κι εγώ ανάμεσα στους τοίχους των φίλων.....δεν μπορώ να πω μια αντίδραση την βλέπω γενικώς....το μάτι μας γυάλισε....δε λες που ακόμα ευτυχώς έχουμε και το Νησί και βλέπουμε και τα χειρότερα.....μια χαρά είμαστε...δόξα τον θεό....η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να βλέπω ειδήσεις πια....χαλνιέμαι.....κάτι μας πότισαν είμαι σίγουρη....αυτό το ιντερνετικό γλέντι δεν εξηγείται αλλιώς....φοβάμαι πως σε λίγο καιρό όταν πλέον θα έχουμε καταστραφεί σα λαός θα έχουμε και φεισμπουκοαπαγόρευση.....όπως τώρα με το τσιγάρο.....θα μπαίνουμε κρυφά να δικτυωθούμε και οι επιστήμονες στην τηλεόραση θα λένε ότι όλος ο κόσμος το έκοψε και μόνο οι Έλληνες συνεχίζουν...μπορεί να βγάλουν και εμβόλια τα οποία θα τα κάνουν πρώτα οι βουλευτές για να δώσουν το καλό παράδειγμα....ο ιός φβ......ασφάλεια μπορεί να μην έχουμε.....παιδεία καλά αυτό δεν το είχαμε πότε....δουλειά δεν το συζητάμε....μέλλον για τα παιδιά μας ...αχρείαστο να ναι.....ένα facebook όμως όλοι το έχουμε.....και άντε με το τσιγάρο καπνίζουμε φυσικά παντού στην ζούλα...αν μας κόψουν την σύνδεση και δεν υπάρχει πουθενά σήμα τι θα κάνουμε?? μου λέτε ε?
βασικά για τις επαναστάσεις ήθελα να γράψω.....αλλά ποιος τρέχει τώρα ....για τέτοια είμαστε ??? έτσι κι αλλιώς δεν σωνόμαστε...κι αν γίνει κάτι θα το μάθουμε...όλο και κανένα μήνυμα θα έρθει.....τώρα θα μου πείτε άμα δεν σ αρέσει χτύπα μια απενεργοποίηση.....εμ εδώ σε θέλω μάγκα μου......

http://elli-seasons.blogspot.com/2011/02/blog-post_15.html?spref=fb
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη