15 Φεβ 2011

Άλλη μούφα απ΄το Newsbomb: "Η Κρήτη εμφανίζεται σαν κράτος στη Γαλλία"

Η Κρήτη εμφανίζεται σαν κράτος στη Γαλλία, λέει το "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ" του NEWSBOMB-"ό,τι να' ναι".  Το επαγγελματικό portal του ομίλου DPG  Digital Media (newscode.gr, albannews.gr, queen.gr, newsbomb. gr, gossip-tv.gr, astrology.gr κ.λπ.), παρουσιάζει ένα φυλλάδιο της Γαλλικής εταιρείας quinette, που κατασκευάζει κινηματογράφους και αναφέρει:

"Πρωτοφανής προβοκάτσια διεθνώς σε βάρος της Ελλάδας από τη μεγάλη γαλλική εταιρεία Quinette που κατασκευάζει σε όλο τον κόσμο καθίσματα υψηλής αισθητικής για θέατρα, κινηματογράφους και χώρους αναψυχής.

Οι Γάλλοι της εταιρείας αυτής εμφανίζουν την Κρήτη σαν ανεξάρτητο κράτος και όχι σαν ελληνική επικράτεια.
Συγκεκριμένα στη λίστα με τα διεθνή κατασκευαστικά projects σε όλον τον κόσμο, στη σελ. 5 το όνομα της Κρήτης υπάρχει ανάμεσα σε όλα τα κράτη του κόσμου σαν αυτόνομο κράτος, όπου αναφέρονται και οι εργασίες που έκανε η Quinette στους κινηματογράφους του Ηρακλείου Αστόρια, Κρόνος, Σινέ-Τζαγκαράκης και στο πλοίο Βιτσέντζος Κορνάρος."
το δημοσίευμα συνοδεύεται από αυτή την εικόνα, στην οποία έχουν βάλει "αράχνη" με το λογότυπο, λες και είναι αποκλειστικό του site, την ώρα που το φυλλάδιο υπάρχει στο site της quinette !




Ποιά είναι η αλήθεια;
Δείτε την μόνοι σας. Κάντε κλικ στο φυλλάδιο της εταιρείας http://www.quinette.fr/contenu_fichier/contenu_fichier_5.pdf
στη σελίδα βλέπετε αυτό (μια χαρά είναι η ..Κρήτη, δεν την αυτονόμησαν ακόμη....)
Εσείς τι βλέπετε; Μήπως έχουμε μυωπία εμείς;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη