13 Φεβ 2011

O ΣΔΟΕ έκλεισε και το BLOCK 33

To πασίγνωστο CLUB της Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνεται ανάμεσα στα 4 μαγαζιά που "σφραγιστηκαν" (;) για 48 ώρες.
Συμφωνα με τον ΣΔΟΕ υπάλληλοι διενήργησαν έλεγχο σε εννέα επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας την διασκέδαση, όπου..
 διαπιστώθηκε η μη εφαρμογή των διατάξεων του φορολογικού νόμου και καταλογίσθηκαν συνολικά 245 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.

Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε τέσσερις από τις έξι επιχειρήσεις επισύρουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν. 2523/97, όπως έχει συμπληρωθεί με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 6 του Ν.3888/2010, δηλαδή αναστολή λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής τους για 48 ώρες.

Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είναι οι εξής:

- X. Πλατινάρης Β Κακάτσης Ν Αγγελίδης ΟΕ , με δ.τ. "Loka" μουσική σκηνή, τέρμα Εξοχών (Κοιλάδα Αγ. Αναρύρων), Σέρρες

- Χατζηλάρης Αντώνιος, με δ.τ. "Ραντεβού" κέντρο διασκέδασης, τέρμα Ομόνοιας περιοχή Αυτ/δρομίου, Σέρρες

- 26ης Οκτωβρίου 63 ΕΠΕ, με δ.τ. "Hotel" μπαρ, 26ης Οκτωβρίου 25, Θεσσαλονίκη

- Λάζος Ποσπορέλης ΕΠΕ, με δ.τ. "Block 33" μουσική σκηνή, 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη

Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ προέβησαν στην σφράγιση της επαγγελματικής εγκατάστασης των επιχειρήσεων.

...
σχόλιο taxalia: Ανακοινώσεις περί σφραγίσματος καταστημάτων, έχουν εκδοθεί δεκάδες φορές, τα 20 τελευταία χρόνια. Όλες είχαν το ίδιο  ...ελλάττωμα! Δεν ανέγραφαν την ημερομηνία σφραγίσματος !
Και ξέρετε γιατί; Για να μην μπορεί να διαπιστώσει ο κόσμος, ότι δεν εφαρμοζόταν στην πράξη η "διαταγή". Παρακαλούμε λοιπόν το Υπουργείο να μας γνωρίσει ποιές μέρες έμειναν ή θα μείνουν κλειστά τα καταστήματα που "σφραγίζονται" !!!  (αφορά όλες τις παρόμοιες ανακοινώσεις, όχι την συγκεκριμένη). Επειδή δεν μας αρέσει να μας δουλεύουν οι γραφιάδες...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη