20 Μαρ 2011

Προσλήψεις ημετέρων στο ΑΠΕ

Του Οδυσσέα Αρβανίτη
Σε προσλήψεις ημετέρων προχωρεί ο Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ κ. Ηλίας Μάτσικας. Την ώρα που δεν στέλνει αποστολές για την κάλυψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμη και σε κρίσιμα γεγονότα όπως η πρόσφατη σύνοδος του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος, υποσκάπτοντας το Πρακτορείο και την εθνική και δημοσιογραφική του αποστολή,κάνει προσλήψεις υπεράριθμων.
Την εβδομάδα που μας πέρασε προσέλαβε νέον αναπληρωτή αρχισυντάκτη πολιτικού! Ενώ μάλιστα
πριν από δύο μήνες είχε προσλάβει άλλον ως αρχισυντάκτη του πολιτικού. Οι συγκεκριμένες προσλήψεις δεν είναι οι μόνες που έχει κάνει ο κ. Μάτσικας ο οποίος αδιαφορεί για το κόστος όταν μάλιστα δεν έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση του Πρακτορείου για το 2011.
Παράλληλα συνεχίζεται η διαρροή παραποιημένων στοιχείων σε βάρος εργαζομένων του πρακτορείου που δεν αρέσουν στον Γενικό Διευθυντή. Ίσως γι αυτό δεν προστάτευσε το Πρακτορείο, δεν διέταξε εσωτερική έρευνα και δεν υπέβαλε μηνύσεις όπως έκαναν οι εργαζόμενοι και ο εκπρόσωπός τους στο ΔΣ.
Την περασμένη Τρίτη ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου κατέθεσε και νέα ερώτηση στην Βουλή για την «μαιμού διαδικασία» με την οποία προσέλαβε διευθυντή οικονομικού ο κ. Μάτσικας. Από τις τρεις εταιρίες που υπέβαλαν πρόταση οι δύο είχαν δηλώσει ψευδή διεύθυνση σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε ο βουλευτής.
Τα συμβαίνοντα στο Πρακτορείο γίνονται πλέον πολιτικό πρόβλημα για τον πολιτικό του προϊστάμενο κ. Γιάννη Ραγκούση ο οποίος και τον πρότεινε.
www.antinews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη