1 Μαρ 2011

Μποϋκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αγαπητό TAXALIA ως ένας απλός πολίτης που συνθλίβεται από τις πολιτικές της κατοχικής κυβέρνησης και την ένοχη σιωπή της διεφθαρμένης αντιπολίτευσης

Θέλω να κάνω μία πρόταση που πιστεύω ότι αν πάρει Ευρωπαϊκή διάσταση θα πλήξει το κύρος των Κυβερνήσεων της Γαλλίας και της Γερμανίας που επιχειρούν να υποσκάψουν το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενόψει της επικείμενης συνόδου στις 25 Μαρτίου. Κατά το...
 χρονικό διάστημα 12 Μαρτίου με 26 Μαρτίου αποχή-μποϋκοτάζ στην κατανάλωση Γαλλικών και Γερμανικών προϊόντων. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα κανένας σκεπτόμενος Έλληνας, Ισπανός, Πορτογάλος, Ιρλανδός, Βέλγος, Ιταλός πολίτης (οι χώρες με πρόβλημα χρέους στην Ευρωζώνη), δεν πρέπει να επισκεφθεί καταστήματα Lidl, Praktiker, Carrefour, να μην προβεί σε αγορές Γαλλικών και Γερμανικών Αυτοκινήτων. Η πραγματική οικονομία αποτελείται από καταναλωτές. Στους Έλληνες, Ισπανούς, Πορτογάλους, Ιρλανδούς, Βέλγους και Ιταλούς καταναλωτές οφείλονται τα πλεονάσματα της Γερμανικής και Γαλλικής Οικονομίας.

Μόνο με μια τέτοια κίνηση που μπορεί να κρατήσει ως και ένα μήνα μπορούμε να επηρεάσουμε σοβαρά και να αντιστρέψουμε την κοινή γνώμη τόσο στην Γαλλία όσο και στην Γερμανία. Αν καταφέρουμε και διαδώσουμε το παραπάνω μήνυμα μέσω διαδικτύου, κινητών τηλεφώνων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην κοινή γνώμη των παραπάνω Ευρωπαϊκών χωρών (με την προϋπόθεση ότι και στις χώρες αυτές θα υπάρξει αντίστοιχο μποϋκοτάζ) τότε έχουμε ελπίδες να μην επικρατήσει στην σύνοδο της 25ης Μαρτίου η λογική του 4ου Οικονομικού Ράιχ με σύμμαχο χώρα την Γαλλία.

...
σχόλιο taxalia: Δυστυχώς, στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, δεν υπάρχουν "Γερμανικά" ή "Γαλλικά" προϊόντα, ούτε "Γερμανικά" μαγαζιά. Το 99% των μεγάλων εταιρειών, της οικονομίας και του χρήματος, κατά βάθος ανήκουν σε λιγοστούς τραπεζίτες πέριξ της Wall Street και σε μεγάλα Εβραϊκά Funds και λίγη σχέση έχουν με τη Γερμανία ή τη Γαλλία ή την Ελλάδα. Δεν είναι σίγουρο δηλαδή ότι θα πληγεί η Γερμανία αν δεν ψωνίσουμε από το Praktiker. Κάποιοι συνεργάτες,παραγωγοί και υπάλληλοι -φυσικά πρόσωπα-  θα την πληρώσουν, σε διάφορες χώρες.
Τέλος, όσες φορές έγινε στην Ελλάδα έκκληση για μποϊκοτάζ κάποιας φίρμας, οι Έλληνες ξεσκίστηκαν να ψωνίζουν από αυτήν!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη