Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

2 Μαρ 2011

Στα γνώριμα λημέρια του Λαγκαδά, ο Σάββας

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Σάββας Αναστασιάδης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στους Νέους Δήμους, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Γιάννη Αναστασιάδη την Τρίτη 01 Μαρτίου στις 11:00 το πρωϊ στην ..
έδρα του Δήμου στον Λαγκαδά.

Η συζήτηση εστιάστηκε στην κατασκευή του αποχετευτικού στην πόλη του Λαγκαδά , στην λίμνη Κορώνεια, στον νέο Δρόμο Ασσήρου- Λαγκαδά που πήρε σάρκα και οστά , στον νέο Κόμβο της Εγνατίας Οδού, καθώς και στην συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των Δήμων της Επαρχίας Λαγκαδά μετά την συνεργασία ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ, που είχαν εξαιρεθεί από την επέκταση του ΟΑΣΘ. Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις προσπάθειες που δικαιώθηκαν έστω και με καθυστέρηση, αφού από το 2003 η επέκταση του ΟΑΣΘ ήταν στις προτεραιότητες του ιδίου, του σημερινού Περιφερειάρχη, των Δημάρχων της περιοχής , καθώς και όλων των τοπικών παραγόντων.

Τέλος συζήτησαν για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συνενώσεις σχολείων ή μεταφορά τους στα όρια ευθύνης του Δήμου Λαγκαδά. Ο Δήμαρχος του παρέδωσε και το σχετικό φάκελο με τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου, της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και των συλλογικών φορέων γονέων και κηδεμόνων.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στην ερώτηση που ήδη έχει καταθέσει από τις 26 Ιανουαρίου στην αρμόδια Υπουργό για το θέμα αυτό, χωρίς να πάρει απάντηση, ενώ δεσμεύτηκε να στηρίξει την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που κάνει ο Δήμαρχος για να λειτουργήσει τον νέο Δήμο στα πλαίσια της μεταρρύθμισης του Καλλικράτη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη