8 Μαρ 2011

Πίττα έκοψε και η Δομοτεχνική

Μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης

Σε ζεστό οικογενειακό κλίμα, με την παρουσία της Διοίκησης και των εργαζομένων του κατασκευαστικού κλάδου των εταιριών του Ομίλου, πραγματοποιήθηκε προ ημερών, στο εστιατόριο Fred&Ginger του ξενοδοχείου Domotel Les Lazaristes, η καθιερωμένη γιορτή κοπής πίττας της ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ για ...
τη νέα χρονιά.


Την πίττα έκοψε ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Απόστολος Αλεξόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε τους δυνατούς ψυχικούς δεσμούς μεταξύ της εταιρίας και των ανθρώπων της, επισημαίνοντας ότι το ανθρώπινο κεφάλαιο αποτελεί σημαντικό παράγοντα, ώστε η εταιρία να βγει αλώβητη από τη δύσκολη περίοδο, που διανύει ο κατασκευαστικός κλάδος, αλλά και η χώρα συνολικά.

«Πιστεύω βαθειά ότι το 2011 μπορεί να είναι μία καλύτερη χρονιά και ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή, κόβοντας την πίττα του 2012, να χαρούμε όλοι μαζί την επιβεβαίωση της ελπίδας», ανέφερε ο κ.Αλεξόπουλος. Όπως διευκρίνισε, «η αναγνωρισμένη ικανότητα της εταιρίας να εκτελεί έργα σύνθετα, υψηλών απαιτήσεων, με συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των εργαζομένων μεταξύ τους και της τεχνογνωσίας που έχουν αποκτήσει στο πέρασμα του χρόνου, μας κάνει να προσβλέπουμε με επιχειρήματα στην ανάκαμψη, που όλοι ευχόμαστε να έλθει σύντομα. Με αισιόδοξο βλέμμα ατενίζουμε το μέλλον».

Το φλουρί, μαζί με την προσφορά ενός διημέρου στο πεντάστερο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volou, κέρδισε η Φανή Φράγκου, ταμίας στο σταθμό αυτοκινήτων του Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη