10 Μαρ 2011

Στρος-Καν: "Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά"

Γλώσσα «πεζοδρομίου» χρησιμοποιεί ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Πρόκειται για το πολυδιαφημιζόμενο ντοκιμαντέρ, του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου Canal Plus, υπό τον τίτλο «Με τον Ντομινίκ Στρος Καν μέσα στο ΔΝΤ», το οποίο ...
αναμένεται να προβληθεί την Κυριακή στη Γαλλία.

Ο άνθρωπος, ο οποίος αναμένεται να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο απέναντι στον Νικολά Σαρκοζί, στις εκλογές του 2012, δήλωσε ότι, «οι Έλληνες βρίσκονται μέσα στα….περιττώματα. Και μάλιστα πολύ βαθιά».

«Οι άνθρωποι στο δρόμο έχουν την αίσθηση ότι τους εξαπάτησαν κι ας είναι οι ίδιοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία, που δεν έχουν πληρώσει φόρους, κάτι που είναι λίγο σαν εθνικό σπορ. Η απάτη πάει σύννεφο», επισήμανε και πρόσθεσε πως «εάν δεν είχε ζητηθεί η παρέμβαση του ΔΝΤ η Ελλάδα θα είχε πέσει στην άβυσσο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μοντάζ του ντοκιμαντέρ, αφαιρέθηκαν οι επίμαχες δηλώσεις του αναφορικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου, αμέσως μετά τη νίκη του ΠαΣοΚ στις εκλογές του 2009.

http://www.polispress.gr/archives/55168
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη