22 Μαρ 2011

Ακύρωσε το ΣτΕ τη συγχώνευση ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ - ΑΙΓΑΛΕΩ !

Δικαιώθηκε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ε. , ο οποίος προσέφυγε κατά της συγχώνευσης της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ με την ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ στο Συμβούλιο της επικρατείας. Δείτε την απόφαση του ΣτΕ...

εδώ

Τι δήλωσαν οι δύο ομάδες κατά τη συζήτηση της προσφυγής (15-6-2010)
Ο Ηλυσιακός τόνισε: "Σήμερα 15/6/2010 συζητήθηκε στο Σ.Τ.Ε. η υπόθεση της προσφυγής του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο. κατά της υπουργικής απόφασης που αφορούσε την συγχώνευση της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ με την ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ. Η εισήγηση ήταν ακυρωτική. Τώρα ελπίζουμε λόγω της ιδιομορφίας του θέματος να εκδοθεί σύντομα η τελική απόφαση για να γνωρίζουμε εγκαίρως τη θέση της ομάδος μας, ώστε εαν κριθεί απαραίτητο, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αξιόλογη ποδοσφαιρική ομάδα. Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ".


Το Αιγάλεω από την πλευρά του τόνισε:"Σήμερα 15-6-2010 συζητήθηκε στο Σ.τ.Ε. η υπόθεση της προσφυγής του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο. κατά της υπουργικής απόφασης που αφορούσε τη συγχώνευση της ΠΑΕ Ηλυσιακός με την ΠΑΕ Αιγάλεω. Αναμένεται η απόφαση. Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση είναι αρνητική για την ομάδα μας, ας προετοιμαστεί ο Ερασιτέχνης Ηλυσιακός να δηλώσει συμμετοχή στη Δ΄ Εθνική, δεδομένου ότι η ομάδα της Γ΄ Εθνικής με το όνομα Ηλυσιακός πολύ απλά θα διαλυθεί. Για μας υπάρχει ομάδα μόνο με το όνομα Αιγάλεω, είτε παίζει στα Κύπελλα Ευρώπης, είτε για διαφόρους λόγους στη Δ΄ Εθνική".

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη