6 Μαρ 2011

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα ή αλλιώς Καλλιόπη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου του 1975. Η καταγωγή της είναι από τα Γιάννενα και το χωριό Σιταρία. Από 5 χρονών αρχίσε μαθήματα πίανου και έκανε μαθήματα χορου Jazz.


Αποφοίτησε από την Jeanne D' Arc (Ελληνογαλλική σχολή Πειραιώς) Συμμετείχε σε όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του σχολείου (από θεατρικές μέχρι χορωδίες) Μετά το σχολείο δούλεψε στο θέατρο μετά από οντισιόν στο Βαγγέλη Σειλινό σε μουσικοχορευτική παράσταση στο Δελφινάριο.

-Η Πέγκυ είναι ένας άνθρωπος που άμα δεν την πειράξεις δεν σε πειράζει.Πολύ δύσκολα θα ακούσει κάποιος να μιλάει άσχημα η Πέγκυ για κάποιο άτομο, είναι ένα άτομο με άπειρη υπομονή και καλοσύνη.

Λατρεύει πάρα πολύ την μητέρα της, την κ. Στέλλα Χρυσικοπούλου, όπου πολλές φορές γίνεται και η δασκάλα της σε ορισμένα δύσκολα λαικά τραγούδια, μιας και η ίδια έχει πολύ πείρα πάνω στο τραγούδι.Λατρεύει πάρα πολύ τους φίλους της και τους συνεργάτες της.Έχει και ένα κουνελάκι (τον Λευτέρη) που της το είχε κάνει δώρο ο Νίκος Βέρτης στα γενέθλιά της το 2004!

-Στις 10 Ιουνίου του 2007 της ευχηθήκαμε βίος ανθόσπαρτον για τον πολυσυζητημένο της γάμο με τον επι 10 χρόνια σύντροφο της Γιώργο Λύρα. Ο γάμος έγινε σε ανοιχτό κύκλο στο Τρίκορφο Φωκίδας και πραγματικα κάηκε το πελεκούδι. Kουμπάροi ηταν ο Ηλίας Ψινάκης και η Κική Τσόλκα. Η μεγάλη έκπληξη ήταν το τραγούδι που αφιέρωσε η Πέγκυ μας στον συντροφό της με πολύ αγάπη τίτλος του ειναι "Μυστικό" σε στίχους και μουσική του Γ. Μουκίδη και ηταν μια εξαιρετική ερωτική μπαλάντα.
 
πηγή: σελίδα των fans της στο facebook
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη