26 Μαρ 2011

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Ιβανώφειο λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Αρη για την Α1 μπάσκετ. Οπαδοί του Γηραιού δημιούργησαν επεισόδια και συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας και μέσα σε λίγα λεπτά το γήπεδο μετατράπηκε σε..
 πεδίο μάχης.


Οι παίκτες των δύο ομάδων έτρεξαν στα αποδυτήρια για να προφυλαχθούν, καθώς τα αντικείμενα έπεφταν βροχή. Καρέκλες, μπουκάλια και κροτίδες συνέθεταν ένα σκηνικό τρόμου και όπως ήταν λογικό διεκόπη ο αγώνας.

Ολα ξεκίνησαν όταν μερίδα οπαδών του Ηρακλή κατευθύνθηκε προς τα επίσημα και ανθρώπους της διοίκησης του Αρη, ενώ στη συνέχεια ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις. Το παιχνίδι σταμάτησε όταν το σκορ βρισκόταν στο 14-9 υπέρ του Ηρακλή, στο 9ο λεπτό, ενώ αυτή τη στιγμή η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο. Επίσης έχει δοθεί εντολή από τους διαιτητές να εκκενωθεί το γήπεδο προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας, έπειτα από συζητήσεις με τους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Μισή ώρα περίπου μετά τη διαταγή για εκκένωση οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν και πάλι στο παρκέ. Ωστόσο, δεν είχαν αποχωρήσει όλοι οι οπαδοί του Ηρακλή και οι παίκτες του Αρη αποχώρησαν και πάλι. Θυμίζουμε πως ο κανονισμός προβλέπει μηδενισμό της γηπεδούχου ομάδας, εφόσον το γήπεδο δεν εκκενωθεί μέσα σε μισή ώρα.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή, πάντως, συνεχίζουν τις προσπάθειες για εκκένωση, αλλά και τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Αρη και τους διαιτητές, προκειμένου να μην υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα.

Αν και το ημίωρο της διακοπής ξεπεράστηκε οι άνθρωποι του Αρη πείστηκαν να συνεχιστεί ο αγώνας και γύρω στις 18:20 οι παίκτες ξεκίνησαν και πάλι ζέσταμα για να συνεχιστεί το ματς.
sport.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη