11 Μαρ 2011

Πού είναι ο Τσιμπάμπα ρε παιδιά;

Amber Alert... 22χρονος ποδοσφαιριστής με σπάνιο ταλέντο, που σκόραρε την περασμένη Κυριακή εναντίον του Παναθηναϊκού, εξαφανίστηκε. Όποιος τον εντοπίσει, παρακαλείται να..
τηλεφωνήσει στα γραφεία της ΑΕΛ.
Αυτή ακριβώς θα μπορούσε να είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον Ζοέλ Τσιμπάμπα, ο οποίος από την Τετάρτη αγνοείται. Ο Κογκολέζος επιθετικός δεν έδωσε το παρόν ούτε στη πρωινή προπόνηση της Παρασκεής, χωρίς προηγουμένως να έχει λάβει σχετική άδεια από τον Νίκο Κωστένογλου ή από τα μέλη της διοίκησης.
Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας για να επικοινωνήσουν μαζί του, εκείνος δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Αν στη θέση του ήταν οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής, θα υπήρχε έντονη ανησυχία στους ανθρώπους των «βυσσινί», μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό. Επειδή όμως γνωρίζουν πολύ καλά το νεαρό Αφρικανό και δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα, τον περιμένουν για να τον τιμωρήσουν. Αν θυμάστε παλαιότερα όταν είχε σκοράρει και πάλι κόντρα στον Ηρακλή τα ίχνη του είχαν χαθεί, μετά από άδεια που είχε πάρει για το εξωτερικό.


http://aelole.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη