22 Μαρ 2011

Μια πρόταση για τον τουρισμό: Να μην πάρουν άδειες οι Έλληνες υπάλληλοι !

Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Του Τάκη Κωτσιόπουλου.
Για τα επόμενα 1−2 χρόνια η πολιτεία πρέπει να πάρει το εξής μέτρο:

Όλες ανεξαιρέτως οι άδειες, και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, να δοθούν ή πριν τις 15 Ιουλίου ή από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Καμία απολύτως άδεια να μην δοθεί, ούτε στον ιδιωτικό, ούτε στον δημόσιο τομέα, ούτε σε πολιτικούς, δημοσιογράφους κλπ , από 15 Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου.

Αυτό θα έχει τα εξής ευεργετικά αποτελέσματα:

1) Δυνατότητα υποδοχής μεγαλύτερου αριθμού αλλοδαπών επισκεπτών, την κρίσιμη τουριστική περίοδο.

2) Σημαντική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε αυτούς.

3) Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Το μέτρο αυτό, εκτός των ανωτέρω, δεδομένης και της κατάστασης στην Βόρειο Αφρική, θα επιφέρει και μεγάλη αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό.

http://frenostonkatiforo.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

Σχόλιο taxalia: Διαφωνούμε ριζικά με την πρόταση του κ.Κωτσιόπουλου, αφού οι περισσότεροι τουρίστες είναι Έλληνες ! Αν δεν πάρουν άδειες, ποιός θα πάει διακοπές; Άσε, τα νομικά προβλήματα, τα προβλήματα κόπωσης, τα προβλήματα με τα παιδιά που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους γονείς σε διακοπές ..Οκτωβρίου....Δεν είναι όλοι ξεκούραστοι τεμπέληδες.
"Άδεια" δεν σημαίνει μόνο "διακοπές". Σημαίνει και ξεκούραση για αναπλήρωση δυνάμεων ή "γέμισμα μπαταριών", όπως συνηθίζεται να λέμε συχνά. Δεν μπορείς να στείλεις όλους τους Έλληνες διακοπές με το ζόρι τον Ιούνιο ! Άσε που είναι κρύες οι θάλασσες..
Δεν βλέπουμε σε τι θα βοηθήσει το να μην πάρουν άδειες οι Έλληνες τον Αύγουστο.
Εν πάσει περιπτώσει, επειδή δεν είμαστε σοφοί, ούτε έχουμε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα, το αναρτούμε προς ..διαβούλευση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη