23 Μαρ 2011

Τα είπαν ..Πυλαιώτικα Αναστασιάδης - Καϊτεζίδης (ή ΄μήπως ποντιακά;)

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Σάββας Αναστασιάδης, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Πυλαίας- Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη την Δευτέρα 21 Μαρτίου έκανε την εξής δήλωση:

« Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος Πυλαίας στην νέα πραγματικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι πολλά, κάτι που άλλωστε το διαπίστωσα σε όλες τις συναντήσεις που είχα με Δημάρχους.

Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση δεν ήταν επικοινωνιακό παιχνίδι, και αυτό το αναφέρω διότι κάπως έτσι το χειρίστηκε η Κυβέρνηση. Αντίθετα χρειάζεται για να πετύχει εξασφαλισμένους πόρους, που δεν υπάρχουν καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις που να αφορούν στη δημόσια διοίκηση.

Οι Δήμαρχοι καθώς και όσοι ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση, καθημερινά είναι δέκτες των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Είναι αυτοί που διαχειρίζονται άμεσα τις προτεραιότητες της κοινωνίας των πολιτών και αφουγκράζονται τα αιτήματα τους.

Επειδή όμως δεν είναι εξασφαλισμένοι οι οικονομικοί πόροι, αν και είναι το ποιο σημαντικό κομμάτι της διοικητικής μεταρρύθμισης, είναι όλοι σε δύσκολη θέση.

Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για να στηρίξω την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που γίνεται από όλους στα πλαίσια της μεταρρύθμισης του Καλλικράτη».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη