14 Μαρ 2011

Ποιοί Δημοτικοί σύμβουλοι είναι έτοιμοι να κάνουν κωλοτούμπες;

Ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι είναι πρόθυμοι να κάνουν την κωλοτούμπα της ζωής τους;
Η μεταφορά της "Έκθεσης", που θα ΄πρεπε να ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια,
η μεταφορά της έκθεσης, για την οποία τόσο και τόση συζήτηση έγινε¨(κάντε κλικ εδώ κι εδώ για να δείτε τα 60 σχετικά άρθρα στο taxalia),
γνώρισε ακόμη ένα σήριαλ, με την "επιθυμία Μπουτάρη", να μεταφερθεί στους Λαχανόκηπους, δηλαδή...
 εντός των ορίων του Δήμου Θεσσαλονίκης, δηλαδή εκεί δηλαδή που ήθελε και ο προηγούμενος Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος !
Μετά από χρόνια παλινωδιών, συσκέψεων, διαβουλεύσεων και μελετών, η πολιτεία κατέληξε οριστικά στη Σίνδο.
Τη σφοδρή του αντίδραση, σχολιάζοντας τη νέα "ιδέα" Μπουτάρη, εξέφραση ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Μπακατσέλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι "η Έκθεση δεν είναι τσαντίρι, που σήμερα το πας εδώ και αύριο εκεί !", ενώ χαρακτήρισε "αστείες " τις "προτάσεις" Μπουτάρη.

Να σημειωθεί ότι το σύνολο σχεδόν των στελεχών της σημερινής Διοίκησης, είχαν τοποθετηθεί αρνητικότατα στην πρόταση για μεταφορά στους Λαχανόκηπους, αφού αυτή ήταν η "θέληση του Παπαγεωργόπουλου". Μάλιστα, διέρρεαν "πληροφορίες" περί αγοράς αγροτεμαχίων στην περιοχή, από στελέχη της παράταξης Παπαγεωργόπουλου, με σκοπό να αποκομίσουν υπεραξίες (τα σχετικά δημοσιεύματα υπάρχουν στο αρχείο του taxalia - δεν ξεχνάμε !).

Σήμερα λοιπόν, οι ίδιοι άνθρωποι, που έλεγαν ότι "όσοι υποστηρίζουν τους Λαχανόκηπους, είναι λαμόγια που έχουν οικόπεδα στην περιοχή", θα κάνουν την τεράστια κωλοτούμπα, να υποστηρίξουν την επιλογή των Λαχανόκηπων;
Στην πολιτική όλα γίνονται. Άλλωστε για τα κομματόσκυλα δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή ξεφτίλας.
Όλα γίνονται...

Σίνδο ήθελε το ΠΑΣΟΚ και η Κυβέρνηση

Σίνδο ήθελαν οι Δήμαρχοι που υποστηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ

"Έχουν κτήματα αυτοί που θέλουν τη μεταφορά στους Λαχανόκηπους;"


Οι "δεξιοί" ήθελαν Λαχανόκηπους

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη