31 Μαρ 2011

Ο Νικος Γιουτίκας θα βαλει παλι στη... θεση του τον Γιαννη Μπουτάρη!

«Πάρκο σεξ» ανάβει φωτιές!

Έξω φρενών οι κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας και του γειτονικού Δήμου Δέλτα, λογω αίτησης επιχειρηματία να του υποδειχθεί έκταση προκειμένου να την μετατρέψει – με αγορά ή με ενοικίαση – σε sex center! Εδώ και λίγες ημερες, στην περιοχή Διαβατών, είναι ανάστατοι από πληροφορίες που επιβεβαιώνονται και από το ρεπορτάζ μας, οι οποίες κάνουν λόγο για νομιμο μεν πάρκο ..αγοραίου έρωτα στη γειτονιά τους, ανεπιθύμητο δε
απ ολους!

Όπως μας ειπαν αρκετοί αιρετοί, «όλα τα είχε η περιοχή το «μαγαζί του…σεξ» τους έλειπε!» Να θυμίσουμε ότι στα όρια των δυο δήμων εκτος από τη Βιομηχανική Ζώνη, υπάρχουν αμέτρητες χωματερές από μπάζα, όπως επίσης και οι Δικαστικές Φυλακές Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμπνευστής της ιδέας, έχει έρθει ήδη σε επαφή με εκπροσώπους δημοτών της Δ. Θεσσαλονίκης οι οποίοι του κατέστησαν σαφές ότι «τέτοια επιχειρηματικά σχέδια, με όσα ανταποδοτικά τέλη κι αν φέρνουν, δεν τα θέλουν, διότι θα υποβαθμίσει τη ζωή τους και να δυσφημίσει τον τοπο τους!» Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών φοβούνται και την προσέλκυση κι άλλων αγοραίων «απολαύσεων», όπως τη διακίνηση ναρκωτικών!

Την ίδια ώρα να θυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος Μπουτάρης εξέφρασε προεκλογικά την επιθυμία να μεταφερθούν οι οίκοι ανοχής από το Βαρδάρη σε …συγκεκριμένη περιοχή, όπως γίνεται στο εξωτερικό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τους διώξει από το δικό του δήμο! Πάντως και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, σε σαιτ που ανέβασε, φιλοξένει τις σχετικές δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης καθώς και σχετικά έγγραφα αίτησης για άδεια από το Δήμο Θεσσαλονίκης!

Σημειωση: Ο επιδοξος επιχειρηματίας αναζητά επενδυτές που θελουν να αυγατίσουν τα λεφτά τους, αφου σκεπτεται τη δημιουργία του sex center διπλα στις εγκαταστασεις της ΔΕΘ στη Σίνδο!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη