13 Μαρ 2011

ΑΡΗΣ: Ντεμπούτο Τσιώλη με ανατροπή & τεσσάρα!

Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους από τη Θεσσαλονίκη
O ΑΡΗΣ πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη μέσα στην Κέρκυρα με 4-3 μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Μόλις στο 7΄ο Μαζνόβ άνοιξε το σκορ για την Κέρκυρα. ο ΑΡΗΣ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 26 με τον Φατί. Στην προηγούμενη φάση ο κ. Σιδηρόπουλος δεν απέβαλε ως όφειλε τον Παρασκευαίδη που..Kι ένα άρθρο από το Arismaniacs
 ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Κόκε. Η Κέρκυρα πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 31΄με εκτέλεση φάουλ του Γραμμόζη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Σηφάκης αρχικά και το δοκάρι σε κεφαλιά του Μασνόβ διατήρησαν το παιχνίδι στα επίπεδα του 2-1. Στο 65 ο Λαζρίδης με κεφαλιά πέτυχε το 2-2, ενώ ο Καστίγιο στο 68΄πέτυχε με ωραίο πλασέ το 2-3. Ο Κόκε στο 76 πέτυχε το 2-4για τον ΑΡΗ, ενώ για την Κέρκυρα μείωσε σε 3-4 ο Γκουστάβο στο 80. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την επίθεση που δέχθηκαν (μετά το γκολ του Καστίγιο) στα δημοσιογραφικά θεωρεία οι απεσταλμένοι των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.



Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε, είχαμε κάποια τεχνικά προβληματάκια που διέκοψαν για λίγο την επικοινωνία μας από εδώ. Ένα απαραίτητο διάλειμμα ίσως που μας επέτρεψε να αφοσιωθούμε με ακόμα μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στα καθήκοντα μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και λαλίστατοι από ποτέ.
Δε θα σχολιάσουμε τίποτα για τις περασμένες αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας αλλά και για τα όσα έχουν συμβεί εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και αφορούν την ομαδάρα μας. Αυτό θα το κάνουμε όταν τελειώσει ο πόλεμος και ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Όταν θα έχει κλείσει ο φάκελος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Πολλά θα μας απασχολήσουν με το πέρας των υποχρεώσεων μας, είτε αφορούν εμάς τους ίδιους είτε ακόμα και τους παίκτες της ομάδας και τα στελέχη της διοίκησης. Όλα με τη σειρά τους. Προέχει να αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά στις μάχες που απέμειναν και να ξοδέψουμε και την τελευταία πιθανότητα για τον ελάχιστο στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Γιατί για εμάς η έξοδος στην Ευρώπη είναι απλά μια βαθιά ανάσα καθαρού οξυγόνου, μακριά από τον οχετό της Ελληνικής πραγματικότητας που μας έχει περικυκλώσει για τα καλά. Στόχος και σκοπός μας είναι η κορυφή και ΜΟΝΟ αυτή. Δε συμβιβαζόμαστε με καμία απλή διάκριση και αναγνώριση πλέον. Το μόνο που μας καίει και μας αφορά είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλητή, εκεί που δικαιωματικά ανήκει ο ΑΡΗΣ μας.
Ο πρώτος πρωταθλητής Ελλάδας, η ομάδα που για χάρη της σχηματίστηκε το πρώην Π.Ο.Κ. και έγιναν τόσα και τόσα εγκλήματα εις βάρος της. Απόψε ο Θεός του Πολέμου έκανε το πρώτο βήμα και έστειλε σε όλους το ηχηρό μήνυμα. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας, για την ακρίβεια δε θα το πουλήσουμε, όπως και δε κάναμε ποτέ τόσα χρόνια, αλλά θα διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει και απόλυτα καθαρά και δίκαια θα κατακτήσουμε.
Με αγώνες λυσσαλέους και θυσίες ανάλογες της αξίας του ΑΡΗ. Τηρώντας τα ιδανικά μας στο ακέραιο, χωρίς εκπτώσεις και κατά συνθήκη διπλοπρόσωποι, θα τους βουλώσουμε όλους τα στόματα και θα είναι πολύ γλυκιά εκείνη η στιγμή. Η ηδονή που θα νιώσουμε θα είναι τέτοια που δε θα συγκρίνεται με καμία. Όταν οι υποτιθέμενοι επαναστάτες, με το νου τους, βγαίνουν και λένε ότι ο ΑΡΗΣ θα στραβοπατήσει στο νησί των Φαιάκων, απλά εκδηλώνουν τον διακαή πόθο τους.
Παρακαλάγανε να χάσει ο ΑΡΗΣ, να στραβοπατήσει άλλη μια φορά η ομάδα μας. Ελπίδα που τους έκανε να ασχολούνται περισσότερο με το παιχνίδι της δικής μας ομάδας, και δικού τους δυνάστη, και λιγότερο με το δικό τους παιχνίδι με τον και καλά εχθρό. Το φιλικό παιχνίδι που όλοι ξέρουμε ποιός θα κερδίσει. Το υποκατάστημα, παράρτημα, όπως θέλετε πέστε το, που έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.
Ούτως η άλλως η μητρική ομάδα, το πήρε το πρωτάθλημα, θα κεράσει και ένα ποτηράκι χαράς στα άμυαλα πελατάκια της για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο και πιο εύκολο μέλλον. Σήμερα είδαμε πολύ καλά ποιές ομάδες είναι ανεβασμένες σε άρματα και ποιοί πρόεδροι και καλά είναι ουδέτεροι. Ο ΑΡΗΣ υπέταξε μια ομάδα δορυφόρο σήμερα, μια από τις πολλές, που διαθέτει στη συλλογή του ο νεόπλουτος κουμανταδόρος της Ελληνικής παράγκας. Ενώ στο δικό μας παιχνίδι είδαμε μια ομάδα που έχει εκπληρώσει το στόχο της, την παραμονή στην κατηγορία, να σκυλιάζει να κόψει βαθμούς από τον ΑΡΗ.
Δε μιλάμε για το να σκυλιάζει μια ομάδα γιατί έτσι πρέπει και είναι το σωστό. Αφορά το ύποπτο μένος ομάδας που έχει δανεικούς παίκτες και εντεταλμένο προπονητή, σταλμένα πακέτο από τη μεριά αυτού του παραγκάρχη, που ο ΑΡΗΣ ψήφισε και συνηγόρησε στην πρόταση μομφής που του έγινε. Ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο, η «ουδέτερη» στάση του λευκού άρα μη ψήφιση της πρότασης μομφής και αντίθετης θέσης με αυτήν, εξοφλήθηκε μέχρι την τελευταία δεκάρα. Σπουδαία βαθμολογική ανάσα και ψυχολογικό ντοπάρισμα, και μάλιστα με τις ευλογίες και της διαιτησίας. Είμαστε περίεργοι να δούμε τι ανακοινώσεις και δηλώσεις θα βγάλουν αυτή τη φορά οι αηδιασμένοι «προστάτες» του αθλήματος.
Κλείνω εδώ την ενασχόληση μου με τους ανύπαρκτους και στημένους, γιατί η μπόχα και η δυσωδία μου φέρνει επικίνδυνες τάσεις προς εμετό. Αυτό που τους αξίζει δηλαδή, να ξερνάμε συνεχώς όλοι μαζί επάνω τους. Χωρίς κανένα δισταγμό, γιατί απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο βρωμιάρηδες και στημένοι είναι. Εντελώς προβλέψιμοι και απεριόριστα ανόητοι.
 Άραγε ο γιός θα πάρει το μπαμπά να πει ευχαριστώ ή ο μπαμπάκας θα πάρει το χαϊδεμένο γιόκα να του πει τα μπράβο και να σαλιαρίσουν μαζί, όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν τόσο καλά. Πάει ο ένας ο δορυφόρος της Τρούμπας, ρε μέχρι και τα μέρη είναι παρόμοια, τον ξεπουπουλιάσαμε κανονικότατα και τους στείλαμε όλους μαζί για χαπάκια. Επιτέλους οι παίκτες του ΑΡΗ ξύπνησαν και έπαιξαν σαν ΑΡΗΣ και έκοψαν κάθε όνειρο της ομάδας των δανεικών παικτών και υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Μη ξεχνάμε πως ίσως σε αυτή την ομάδα, αν τελικά σώσει την κατηγορία, ίσως αγωνίζεται και ένας παλιός μας γνώριμος που τώρα έχει μοναδική ασχολία να κόβει το χόρτο στα βοηθητικά γήπεδα της Λα Κορούνια…….υπομονή και γι αυτό. Τόσο προβλέψιμοι πια….

Μικρή παρένθεση τώρα στα αγωνιστικά και έξω- αγωνιστικά, για άλλη μια φορά πήρε μέρος μια άνανδρη επίθεση εις βάρος δημοσιογράφων του ΑΡΗΣ φμ και αυτή τη φορά είχαμε τραυματισμό ενός, ευτυχώς ελαφρά, και την κλοπή και την καταστροφή ενός μηχανήματος αναμετάδοσης του σταθμού. Εναγωνίως περιμένουμε τις τοποθετήσεις ΟΛΩΝ των αθλητικών σελίδων στο διαδίκτυο καθώς και τις παρατηρήσεις στα πρωτοσέλιδα ΟΛΩΝ των αθλητικών εφημερίδων για την αποτρόπαια πράξη αυτή. Στο κάτω κάτω, χτυπήθηκαν δύο άτομα από το συνάφι τους. Χτυπήθηκαν βάναυσα δύο αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι που ασκούν το επάγγελμα με κάθε σεβασμό και αξιοπρέπεια. Καταστράφηκε εξοπλισμός αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ που άνηκε σε αθλητικό ραδιόφωνο και αποτελεί πράξη κραυγαλέας φίμωσης του τύπου και καταστρατήγησης κάθε δικαιώματος στην ελεύθερη διακίνηση απόψεων και ιδεών καθώς και βαθύ πλήγμα ενάντια στο λειτούργημα της ενημέρωσης.
Περιμένουμε με τα αυτιά μας τεντωμένα και τις αισθήσεις μας στην τσίτα. Κουνάτε μαντήλι και κλάψτε κορίτσια. Εντάξει, δε σας πέρασε το σημερινό. Κράξτε και μιρλιάστε όσο μπορείτε ακόμα. Πλησιάζει η ώρα που θα λογαριαστούμε και θα τα πούμε για τα καλά. Βουλώστε το και αφήστε μας να συνεχίσουμε τον πόλεμο, κερδίζοντας όσες μάχες απομένουν. Το απέδειξαν περίτρανα τα γενναία αδέρφια μας σήμερα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ιδιαίτερες κραυγές, βρέθηκαν εκεί που ήθελαν και απέδειξαν το αυτονόητο για ακόμη μια φορά. Εσείς δεν έχετε παρά να κρυφτείτε πίσω από τα ψεύτικα διλήμματα σας και απλά περιμένετε το επόμενο ανάποδο αποτέλεσμα για να βγείτε από την κρυψώνα σας.
Πηγή: arismaniacs.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη