23 Μαρ 2011

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη

@ Γάλα και γιαούρτια, θα μοιράσουν κτηνοτρόφοι του νομού Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιήσουν, στον κόμβο Βασιλικών-Περιστεράς, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα συσωρευμένα προβλήματα του κλάδου.

@ Συνέντευξη τύπου παραχωρεί στις 3 το μεσημέρι στη Μίκρα, ο πρόεδρος της..
 ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, για τα οικονομικά της εταιρείας.

@ Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης θα συνεδριάσει εκτάκτως με 35 θέματα στην ημερήσια διάταξη,  στις 14.00, με πρώτο θέμα την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Θεσσαλονίκης για το έτος 2011.


@  Με σκοπό την ευαισθητοποίηση των νέων στον επαγγελματικό προσανατολισμό, αλλά και το ρόλο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης πραγματοποιείται σήμερα η ημερίδα που διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη το Κέντρο Συμβουλευτικού Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Λευκού Πύργου και τα συνεργαζόμενα Γραφεία Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΓΡΑΣΕΠ). Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα «Αλέξανδρος», επί της Εθνικής Αμύνης 1. Οι δημοσιογράφοι, οι σπουδές στη Δημοσιογραφία και οι επιδράσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στη διαμόρφωση των επαγγελματικών επιλογών των νέων είναι τα θέματα που θα αναπτύξουν οι ομιλητές, εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΜ-Θ, του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και των ΚΕΣΥΠ. Επίσης, θα παρουσιαστούν έρευνα του 3ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης με θέμα «Δεξιότητες ζωής και Επαγγελματική Σταδιοδρομία», καθώς και πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας του 4ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Ανθρώπινα Δικαιώματα και μαθητές».








 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη