10 Μαρ 2011

Η απάντηση της Σάσα Μπάστα στην εθνική της αντίζηλο Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ξάνθη

Εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Τζούλιας; Βασίλισσα ...

του καρναβαλιού της Ξάνθης η Σάσα Μπάστα!

Έμοιαζε με κέρινη, αλλά ήταν ολοζώντανη κούκλα η Σάσα Μπάστα

09.03.2011
Την παραμονή των θρακικών λαογραφικών γιορτών έστειλε πικρά υπονοούμενα με χιούμορ από το κέντρο όπου εμφανίστηκε στην έτερη αντίζηλό της, αλλά η μέρα του καρναβαλιού ήταν απόλυτα δική της!
Πικρά υπονοούμενα με χιούμορ έστειλε από το νυκτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε η Σάσα Μπάστα στην εθνική της αντίζηλο Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά η κυρίως μέρα του καρναβαλιού με την μεγαλειώδη παρέλαση στην Ξάνθη ήταν δική της, αφού δέσποζε ως βασίλισσα του καρναβαλιού. 



Η Σάσα Μπάστα με έξωμη στρας τουαλέτα κόντρα στο κρύο και το χιονόβροχο χάριζε χαμόγελα από το άρμα της βασίλισσας του καρναβαλιού στην Ξάνθη, όπου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες καρναβαλιστές και κοινό ήταν εκεί στο καθιερωμένο ραντεβού της διασκέδασης και του κεφιού... Κόντεψε να αρπάξει πούντα, αλλά η όλη διαδικασία άξιζε, όπως είπε και ήταν κάτι που το έκανε με χαρά για την ιδιαίτερη πατρίδα της και το φημισμένο καρναβάλι της Ξάνθης που συναγωνίζεται την Πάτρα. 
 

Πάντως, όλοι θαύμασαν την κορμοστασιά και το χαμόγελό της, την αμεσότητα και την απλότητα που έδειξε, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και βαθμολογήθηκε ως η καλύτερη βασίλισσα των τελευταίων χρόνων.

Πηγή: εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ Κομοτηνής
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη