6 Μαρ 2011

Ο κ. Παπανδρέου ομολόγησε επιτέλους τις επαφές του με τον κ. Στρος Καν.


Μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου, ομολόγησε επιτέλους, έστω και με καθυστέρηση, τις επαφές που είχε με τον διευθυντή του ΔΝΤ κ. Στρος Καν.
Συγκεκριμένα είπε: «Μόνο προδότη δεν με είπαν, επειδή συζήτησα...
-λένε- με τον επικεφαλής του ΔΝΤ όταν η Ελλάδα βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα» και πιο κάτω είπε: “Φυσικά για την πατρίδα μίλησα και θα μιλώ με τους πάντες”.

Υπενθυμίζουμε ότι, όλες τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει ήδη αντιληπτό στο Πανελλήνιο ότι ο κ. Παπανδρέου είχε επαφές με τον κ. Στρος Καν, χωρίς να το γνωρίζει τότε ο ελληνικός λαός, αφού αυτή η πληροφορία δεν διαψευδόταν επίσημα. Τώρα αντιθέτως, επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Να υπενθυμίσουμε ακόμα ότι, όπως κυκλοφόρησε από τους ίδιους του κύκλους του ΔΝΤ, ο κ. Παπανδρέου είχε επαφή με τον κ. Στρος Καν, ακόμα και πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και ενώ είχε ήδη δημοσιευτεί, από τον Ιούλιο του 2009, η έκθεση του ΔΝΤ για την κακή πορεία της ελληνικής οικονομίας, γεγονός το οποίο, ούτε αυτό διαψεύστηκε.

Αντίθετα ο κ. Παπανδρέου μας είπε κατάμουτρα ότι «μίλησε για την πατρίδα».

Και εμείς ερωτάμε:

Και την πατρίδα γιατί δεν την ενημέρωνες κ. Παπανδρέου, αλλά αντιθέτως την παραπλανούσες λέγοντας  ότι «λεφτά υπάρχουν» και ότι θα έδινες αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις;;

Μιλούσες υποτίθεται για την πατρίδα, αλλά την πατρίδα την κοίμιζες.  Γιατί;;

Πήρες λοιπόν την πολυπόθητη εξουσία που επεδίωκες, χωρίς όμως, με τον τρόπο αυτό, να έχεις και πραγματική λαϊκή νομιμοποίηση.
Να δούμε όμως τώρα, τι θα την κάνεις την εξουσία;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη