30 Μαρ 2011

I love Droutsas!

Ναι, το παραδέχομαι... Μου αρέσει ο Δρούτσας!
- Την "πέφτουν" οι Τούρκοι στο Καστελόριζο; Κάνει μια δεντροφύτευση στο νησί και στέλνει τους Μογγόλους στην Κόκκινη Μηλιά για να απολογηθούν...

... στην ΜΚΟ "Στα Παπάρια Μας Το Διεθνές Δίκαιο".

- Θέλουν οι Τούρκοι την Σάμο, την Σαμοθράκη και "λίγο" από την θάλασσα της Βόρειας Εύβοιας; Εκείνος δεν βγάζει "κραυγές"! Όχι...Οι κραυγές είναι για τους απολίτιστους. Εκείνος έχει "στέρεες απαντήσεις". Εκείνος ξέρει τι "σημαίνει να είσαι αληθινός και πραγματικός πατριώτης, ουσιαστικός πατριώτης". Όλοι αυτοί, που διαφωνούν με τον ΜΕΓΙΣΤΟ, θα απολογηθούν στην ΜΚΟ "Πατριώτες Χωρίς Σύνορα".

- Γουστάρουν οι Σκοπιανοί να έχουν πρωτεύουσα την... Σολούν; Ε, και; Έχει ως "όπλο τον σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο" και οι Σκοπιανοί θα απολογηθούν στην ΜΚΟ "Οι Έλληνες Κατάγονται Από Κάφρους".

- "Ξέφυγαν" οι Τσάμηδες και θέλουν την Θεσπρωτία; Εκείνος ευχαριστεί τους Αλβανούς για την "ανόρθωση" της οικονομίας μας (και για εκείνες τις ελιές που έμεναν αμάζευτες για χρόνια πριν έλθουν τα "αδέλφια" μας). Αλλά δεν θα τους αφήσει έτσι... Αυτοί θα απολογηθούν στην ΜΚΟ "Μαλάκες Έλληνες Ξεπεράστε Την Κρίση Γιατί Μειώθηκαν Τα Εμβάσματα Προς Την Αλβανία".

Και όλα βαίνουν καλώς... Η ειρήνη και η ευτυχία έχουν κατακλύσει τα Βαλκάνια...

Thanks Jimmy!



ΛΟΞΙΑΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη