7 Απρ 2011

Στην Κωνσταντινούπολη, η «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»

Ο επικεφαλής Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και μέλη της δημοτικής παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» θα βρίσκονται το επόμενο τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη όπου θα...
 παρακολουθήσουν την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Πατριαρχείο στο Φανάρι, θα έχουν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, θα επισκεφθούν το Ζάππειο, το Ζωγράφειο και τη Μεγάλη του Γένους Σχολή όπου θα συναντηθούν με τους δασκάλους και τους μαθητές και θα μοιράσουν συμβολικά δώρα στα παιδιά των σχολείων μας, καθώς επίσης θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Χαλκηδόνας που διατηρείται και λειτουργεί κανονικά έχοντας μόνο ένα μαθητή. Τα μέλη της αποστολής θα επισκεφθούν, επίσης, τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και το Νοσοκομείο και Γηροκομείο Βαλουκλή.


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας θα συναντηθεί με τον δημοσιογράφο Αλί Μπιράντ, καθώς και με τον πρόξενο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη.

Την αποστολή θα συνοδεύουν μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, όπως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κ. Χαντζαρίδης, ο γενικός γραμματέας του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Ν. Μαργαρόπουλος κ.ά , καθώς θα υπάρξουν συναντήσεις με μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη