3 Απρ 2011

Δηλώσεις μετά τη συνάντηση Ψωμιάδη - Μπακογιάννη

Την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη υποδέχθηκε σήμερα, στις 5.30 το απόγευμα στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης.


Μετά το πέρας της ημίωρης συνάντησης, ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε τα εξής:

«Με χαρά υποδεχθήκαμε την κ. Μπακογιάννη, την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Χαίρομαι γιατί έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Καλλικράτη και φάνηκε ότι είναι γνώστης όλων των αδυναμιών. Συζητήσαμε για το πώς μπορεί η διοικητική μεταρρύθμιση να βρει πιο γρήγορα το βηματισμό της. Από κει και πέρα, συμφωνήσαμε ότι χρειάζεται εθνική συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων για να φύγει η χώρα μπροστά. Φυσικά, η δική μου θέση όσον αφορά στη μεγάλη Κεντροδεξιά είναι γνωστή θέση και είναι πολιτική θέση».

Από την πλευρά της, η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Ψωμιάδη. Χαρακτήρισε απίστευτο το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέες αιρετές περιφέρειες. Τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να βρει το βηματισμό της πάρα πολύ γρήγορα και σε συνεργασία με τις αιρετές περιφέρειες για να προχωρήσουν έργα και να πέσουν χρήματα στην αγορά που τόσο τα έχει ανάγκη. Τέλος, δήλωσε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία για οποιεσδήποτε ανάγκες έχει η αιρετή περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι στη διάθεση του κ. Ψωμιάδη για να βοηθήσει.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη