19 Απρ 2011

Γιατί είναι φανερό ότι ο κ.Πάγκαλος, όντως είπε ότι εμείς τεμπελιάζαμε!

Η τακτική των πολιτικών και ιδιαίτερα αυτών που ανήκουν στον ..σοσιαλιστικό χώρο, είναι γνωστή: Όταν πιάνονται με τη γίδα στην πλάτη, όπως ο κ.Πάγκαλος, καταφεύγουν, αντί απολογίας, σε αντιδεξιές κορόνες.
Διέψευσε ο κ.Πάγκαλος, ότι "το τουρκικό τραπεζικό σύστημα είναι καλύτερο απ΄το ελληνικό", ότι "όσο οι Τούρκοι δούλευαν, οι Έλληνες τεμπελιάζανε" και άλλα.
Μόνο που αντί να επιτεθεί στη Hurriyet που τα έγραψε, μιλά για τη ...
Νέα Δημοκρατία, λες και το κόμμα της αντιπολίτευσης δημιούργησε την είδηση !!!!
"Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο.”

λέει ο κ.Πάγκαλος, προσπαθώντας να συσπειρώσει τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, ενεργοποιώντας αντιδεξιά αντανακλαστικά, για να καλύψει το γεγονός ότι απεχθάνεται τον ελληνικό λαό !
Αν, ας πούμε δεν έκανε δηλώσεις η Ν.Δ. θα είχε καμιά διαφορά; Και ποιός διάβασε τις δηλώσεις της ΝΔ;. Και ποιός ενδιαφέρεται για τις δηλώσεις της Ν.Δ. ;
Γιατί κάνετε (κατά)χρήση της λέξης Ν.Δ.; Παρουσιάζετε το μπαμπούλα στα αφελή παιδάκια για να φοβηθούν και να μπούν κάτω από την κουβέρτα για να μη βλέπουν τι κάνετε;

Αφήστε τα αυτά. Δεν περνάνε πιά. Φτάνει πιά με την τακτική της κομματικής συσπείρωσης. Πλέον, ούτε το 5% του πληθυσμού δεν ανήκει στην κατηγορία "ζώον/βλήμα/στόκος/σούργελο/ κομματόσκυλο που τα χάφτει όλα" !
Για την ιστορία, αυτά που λέει η ΝΔ τα μετέφρασε (ακριβώς), από το Τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων.

http://www.internethaber.com/komsudan-tarihi-itiraf-geldi-341495h.htm?interstitial=true
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη