13 Απρ 2011

Το ξεπούλημα της Θράκης ξεκινά από τον Πανθρακικό;

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες ενδιαφέρονται να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδα του Πανθρακικού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Το ρεπορτάζ των αθλητικών εφημερίδων αναφέρει ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στους σημερινούς ιδιοκτήτες της ομάδας και στους επίδοξους αγοραστές (ως τέτοιοι εμφανίζονται...
η γνωστή εταιρεία "Ulker" και η τράπεζα "Ziraat Bank" που δεν είναι τίποτα τζαμπατζήδες αλλά επιχειρηματικοί κολοσσοί) βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Διαβάζοντας κανείς "ψυχρά" την παραπάνω πληροφορία μπορεί να ισχυριστεί ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Οι υποστηρικτές αυτής της άποψης θεωρούν πως αυτό που προέχει είναι η ομάδα να βρει το δρόμο της, να μπουν εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της, να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλα τέτοια. Επειδή όμως το όλο θέμα αφορά την "ευαίσθητη" περιοχή της Θράκης, για την οποία όλοι θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι, καλό θα ήταν να εξεταστεί το θέμα με περισσότερη προσοχή και να υπάρξουν λεπτότεροι χειρισμοί για ευνόητους λόγους. 

Διαψεύδει ο Σαββάκης

Δεν υπάρχει θέμα εξαγοράς της ΠΑΕ Πανθρακικός από τουρκική εταιρεία, όπως ξεκαθάριε ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας Θοδωρής Σαβάκης.

"Κατηγορηματικά δεν υπάρχει θέμα πώλησης της ομάδας. Κατηγορηματικά δεν υπάρχει θέμα πώλησης της ομάδας. Ούτε καν συζήτηση δεν έχει γίνει. Φαντάζομαι ότι ξεκίνησε από ένα δημοσίευμα 1η Απριλίου. Η απαρχή της όλης ιστορίας είναι αυτή. Μετά πήρε διαστάσεις. Δεν υπάρχει θέμα. Παραμένουμε ως έχει". δήλωσε στον ΣΕΝΤΡΑ FM103
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη