Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

4 Απρ 2011

Δημοτικοί αστυνομικοί: Χαβαλέδες, μπαχαλέδες κι αλεβουσαντέδες; (που λέει κι ο Μανούσης...)

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό που συνέβη σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το μεσημέρι κατά τις 3:15 στη λεωφόρο Νίκης κάθομαι με την οικογένεια μου στο ζαχαροπλαστείο Παρφέ. Μέσα σε λιγότερο από 10 (!!!) λεπτά έχουν προσπαθήσει να μου πασάρουν την παράνομη πραμάτεια τους πάνω από δεκαπέντε παράνομοι μικροπωλητές. Εγώ έχω μια αρχή, να μην αγοράζω ποτέ ώστε να μη συνεισφέρω στην συνέχιση αυτού του αίσχους εις βάρος των νόμιμων επιχειρήσεων.
Ξαφνικά και ενώ ένας ..
ακόμη προσπαθεί να πουλήσει τσάντες μαϊμού στο διπλανό τραπέζι, βλέπω να πλησιάζουν 4 (!) δημοτικοί στυνομικοί, δύο γυναίκες και δυο άντρες.
Ο μικροπωλητής τους αντιλαμβάνεται και κάνοντας μια απότομη κίνηση που σχεδόν πέρασε ξυστά τη πραμάτεια του πάνω από τα κεφάλια μας, ξεκινά να φύγει....και αφού κάνει 2-3 βήματα σταματά. Οι "αστυνομικοί" όλοι με φραπεδιά στο χέρι πέρασαν χωρίς καν να ασχοληθούν και συνέχισαν την τσάρκα τους στην παραλιακή οδό λες και έκαναν βολτίτσα αναψυχής!

Ο παράνομος μικροπωλητής αν και αρχικά φοβήθηκε ,μόλις κατάλαβε ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί ήταν απασχολημένοι να κόβουν κίνηση και να χαίρονται τη λιακάδα ξαναγύρισε απτόητος να μας ξαναπρήξει για δεύτερη φορά. Έξαλη με την αδιαφορία για τη δουλειά που τους έχουν αναθέσει άρχισα να φωνάζω ειρωνικά προς το μέρος τους "γι'αυτό σας διόρισαν για να βολτάρετε στις λεωφόρους με το φραπέ στο χέρι, ναι ναι σε σας απευθύνομαι, μπράβο πιέστε και κάνα ποτάκι γιατί αυτή είναι η δουλειά σας , σαν δε ντρέπεστε παλιομαλάκες".
Η μια αστυνομικός γύρισε και με κοίταξε με φανερή αμηχανία και όλοι μαζί βιάστηκαν να χαθούν μέσα στο πλήθος που έκανε βόλτα στη παραλιακή.

Θα ήθελα να μάθω ποιός είναι αυτός που διόρισε τέτοιους άχρηστους και απροκάλυπτα ανεύθυνους σε αυτές τις θέσεις που πληρώνουμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες. Αν είχαν τα κότσια να σταματήσουν θα ήθελα να τους πω και άλλα όπως ότι είναι απλά ντροπή να περιφέρονται με τους φραπέδες σαν παρέα που κάνει την βόλτα της ενώ είναι σε ώρα υπηρεσίας και πολύ περισσότερο όταν μπροστά στα μάτια τους συντελείται ένα αδίκημα. Δηλαδή ρε παιδιά εσάς γιατί σας πληρώνει το κράτος; Ποια ακριβώς είναι η δουλειά που πρέπει να κάνετε; Δεν υπάρχει έστω κάποιος που να ελέγχει αυτά τα τεμπελόσκυλα και το πώς περνάνε τη βάρδια τους;

Αισθάνομαι πραγματική αηδία και αποστροφή για αυτούς τους ανθρώπους γιατί κάνουν διπλό κακο. Απο τη μια με τη συμπεριφορά τους δίνουν θάρρος στους κάθε λογής παράνομους να συνεχίσουν το ίδιο βιολί και ενώ πληρώνονται να προστατεύουν τον νόμιμο πολίτη αυτοί απλά δεν το κάνουν.

Ο κύριος Μπουταρης τι έχει να πει για τους δημοτικούς αστυνομικούς του, δεδομένου ότι προεκλογικά υποσχόταν να κυνηγήσει τους παράνομους μικροπωλητές; Άλλος ένας πολιτικάντης όλο υποσχέσεις και τα « καμάρια « της δημοτικής αστυνομίας θα συνεχίζουν το δύσκολο επάγγελμα του πίνω φραπέ και σουλατσάρω στην παραλιακή για καμακι.!!!!!
ΦΤΟΥ σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

(σημείωση taxalia: αυτονόητο είναι ότι οι απόψεις των αναγνωστών και οι πληροφορίες τους, δεν αποτελούν υποχρεωτικά θέση του ιστολογίου)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη