12 Απρ 2011

Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άργους Ορεστικού: Ποιοί παίρνουν αποφάσεις σε αυτή τη χώρα;

Τις τελευταίες μέρες γίναμε, για άλλη μια φορά, μάρτυρες στο θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές και πάλι τα μέλη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η κατάργηση του κέντρου νεοσυλλέκτων του Άργους Ορεστικού και η τελικά προσωρινά(αν τελικά γίνει και αυτή) επαναλειτουργία του μας έμαθε πως πλέον η πολιτική γίνεται με προσωπικές παρεμβάσεις, με..
 προσωπικά ραντεβού πολιτικών φίλων αλλά και τηλεφωνήματα εχθρών.


Η προχειρότητα είναι το alter ego της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Προχειρότητα στην υγεία, στην παιδεία τώρα και στο στρατό. Αλήθεια πόσο σίγουροι μπορούν να είναι οι πολίτες από τις λεκτικές και μόνο δεσμεύσεις των υπουργών αυτής της κυβέρνησης; Ποιος μας εξασφαλίζει ότι ο αυριανός υπουργός Εθνικής Αμύνης θα δεσμεύεται από μια «υπόσχεση» του προκατόχου του; Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα η έννοια συνέπεια δε συνάδει με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και μόνο τα γραπτά μένουν, αναμένουμε λοιπόν κι εμείς το γραπτό κείμενο που θα αναφέρεται ρητά στο κέντρο νεοσυλλέκτων του Άργους Ορεστικού και στην οριστική και μόνιμη αλλά ταυτόχρονα και με τον ίδιο αριθμό στρατεύσιμων λειτουργία του.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν εξάλλου αυτή που πριν μερικά χρόνια κίνησε τις διαδικασίες της κατάργησης της 15ης Ταξιαρχίας Πεζικού. Για μας σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Δεν μπορεί τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να πανηγυρίζουν ότι δε χάσαμε τα κεκτημένα, ότι είναι και πάλι(;) δικά μας τα αυτονόητα.

Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το νέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, όπου τη μία μέρα πανηγυρίζει για τις «μεγάλες» εθνικές επιτυχίες στις συνόδους κορυφής και την επομένη έρχεται η πραγματικότητα να τους επαναφέρει, όσο γίνεται για τη σημερινή κυβέρνηση, στην ωμή πραγματικότητα.

Το μνημόνιο ΑΠΕΤΥΧΕ, η ακολουθούμενη πολιτική οδηγεί σε διαρκή μαρασμό την οικονομία της χώρας και η επερχόμενη αναδιάρθρωση του χρέους θα μας δώσει την χαριστική βολή.

Γι’ αυτό κύριοι αλλάξτε όσο είναι καιρός για να μη βουλιάξουμε όλοι μαζί σας.

Οι πολίτες δεν είναι ικέτες και δεν πρόκειται να μετατραπούν σε επαίτες για τα αυτονόητα.

Γραφείο Τύπου
Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη