4 Απρ 2011

Τα (ξανα) είπαν για τα σκουπίδια Γκιουλέκας-Αβραμίδης

Ο Κ. Γκιουλέκας στο Σ.Μ.Α.

Ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας επισκέφθηκε για δεύτερη φορά, μέσα σε μία εβδομάδα, σήμερα..
 Δευτέρα 4 Απριλίου 2011, το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενημερωθεί από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας για την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια, τα οποία εξακολουθούν να κατακλύζουν τους..
 δρόμους της πόλης.

Αμέσως μετά την ενημέρωση που ζήτησε και είχε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, ο οποίος καταρχήν παραδέχτηκε ότι διαψεύστηκε η αρχική του πρόβλεψη πως η πόλη θα ήταν καθαρή έως σήμερα και στη συνέχεια διαβεβαίωσε ότι σε μία εβδομάδα η Θεσσαλονίκη θα έχει καθαρίσει, ο Κ. Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“ Λυπάμαι, αλλά είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη γιατί πέρα από τις δηλώσεις και τις δημόσιες σχέσεις πρέπει να ασχοληθεί με τα αυτονόητα καθήκοντά του και να καθαρίσει τη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορεί οι Θεσσαλονικείς να ζουν σε μία πόλη γεμάτη με σκουπίδια και ο Δήμαρχος να δηλώνει ότι αυτή θα καθαρίσει μέχρι το καλοκαίρι. Το θεωρώ ανεπίτρεπτο. Εμπαίζουμε τους Θεσσαλονικείς όταν μιλάμε έτσι.

Εμείς ως δημοτική παράταξη ήμασταν θετικοί σε ό,τι χρειαζόταν ώστε να καθαρίσει η πόλη. Ψηφίσαμε θετικά στο να δαπανηθεί ένα κονδύλιο για την αγορά ανταλλακτικών για να κυκλοφορήσουν περισσότερα οχήματα στο δρόμο. Αν από εκεί και πέρα τα αυτοκίνητα δεν επισκευάστηκαν ή τα ανταλλακτικά δεν ήρθαν ποτέ ή εάν η νέα διοίκηση καθυστέρησε να προσλάβει συμβασιούχους, όπως ομολόγησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την κατάσταση σήμερα, δεν είναι δική μας ευθύνη.

Είμαστε στο πλευρό της διοίκησης του Δήμου γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το συμφέρον της πόλης. Έχουμε καταθέσει μία σειρά από προτάσεις, τις οποίες έχω θέσει υπόψη του Αντιδημάρχου και είναι στη διάθεση της νέας διοίκησης ανά πάσα στιγμή. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε σε οτιδήποτε, όποτε μας ζητηθεί, προκειμένου να πετύχουμε τον κοινό σκοπό μας, να καθαρίσει η Θεσσαλονίκη”.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη