Κλείνουν τα παράνομα καταστήματα στο Ψυχικό

11 Απρ 2011

Δραστικά μέτρα παίρνει η δημοτική αρχή στον δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, προκειμένου να αρθούν οι παρανομίες πολλών καταστημάτων στην περιοχή του Φάρου Ψυχικού.

Για δέκα μέρες έμεινε κλειστό το Gaspar καθώς δεν τηρούσε τα συστήματα πυρασφάλειας,ενώ ο δήμος παραχώρησε την άδεια όταν έπαψαν οι παρανομίες. Η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στις συνεχόμενες παρανομίες.

Η βούλησή της δεν είναι να χαθούν θέσεις εργασίας,αλλά να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Μετά το Gaspar, έκλεισε το Leos, μέχρι να αρθούν ορισμένες "αβλεψίες" του ιδιοκτήτη του.

Όπως μαθαίνουμε, ακολουθούν και άλλες πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής με γνώμανα πάντα το συμφέρον της πλειοψηφίας। "Δεν θέλουμε να κλείσουν καταστήματα και να χαθούν θέσεις εργασίας" τονίζουν από την δημοτική αρχή. Μόνος στόχος, η αλλαγή νοοτροπίας και η συμμόρφωση με τους κανόνες.

πηγή

Share

1 σχόλιο:

  1. Να υποθεσω οτι το ιδιο θα ισχυσει και για μαγαζια που συχναζουν επωνυμοι ή εκει δεν φτανει το χερι της δημοτικης αρχης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη