12 Απρ 2011

Καταγγελίες φωτιά Χατζηαποστόλου για την ΕΠΟ. Παράνομη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό;

Σε καταγγελίες εις βάρος της ΕΠΟ προέβη ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βασίλης Χατζηαποστόλου, με επιστολή που κοινοποίησε πριν από μερικές ημέρες στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις. Στην επιστολή θίγονται διάφορα θέματα, όπως τα έξοδα για το σεμινάριο επιμόρφωσης των διαιτητών σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής (με τιμές 60 ευρώ το άτομο), η προσφορά για την..
ανακατασκευή των προπονητικών γηπέδων στον Άγιο Κοσμά και το θέμα με τα ρούχα των μικτών ομάδων Νέων, Παίδων και Παμπαίδων των Ενώσεων, που αγοράστηκαν με 1 εκ. ευρώ (το ποσό ήταν από χορηγία του ΟΠΑΠ), χωρίς διαγωνισμό και χωρίς απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ.

    Τα κυριότερα σημεία της επιστολής Χατζηαποστόλου:

    «Στο ΔΣ του Δεκεμβρίου 2010 πήραμε απόφαση να δώσουμε παράταση περιόδου μετεγγραφών στους άνεργους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (σ' αυτούς που τα επαγγελματικά τους συμβόλαια έληξαν στις 30-6-2010) έως τις 8-2-2011.

    Οι υπηρεσίες της ΕΠΟ (γραμματεία;) κατέβασαν στο site νέα ημερομηνία παράτασης της προθεσμίας έως 14-2-11, χωρίς απόφαση του ΔΣ, για να εξυπηρετήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές με εντολή βέβαια κάποιου.

    Και ενώ λοιπόν ο κος πρόεδρος έσχιζε τα ρούχα εναντίον συγκεκριμένου υπαλλήλου (παρεμπιπτόντως πού παίζει το ρόλο Ρασπούτιν στην Ομοσπονδία), ξαφνικά φέρνει στην Εκτελεστική Γραμματεία στις 17-2-2011 θέμα επικύρωσης κάποιων δελτίων. Του κυρίου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, έναν παίκτη εξωτερικού στον Πανιώνιο και κανα-δυό άλλους πού δεν θυμάμαι.

    Εγώ και ο κ. Ανασόπουλος δεν υπογράψαμε το πρακτικό, διότι θεωρούμε, εγώ τουλάχιστον, ότι πρόκειται για σκάνδαλο, διότι αλλοιώνει το ρόστερ των ομάδων μεσούσης της ποδοσφαιρικής περιόδου και επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την αναξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Όσον αφορά το έγγραφο που δημόσια ανακοίνωσε ο κ. πρόεδρος, ότι απέστειλε στη ΦΙΦΑ για να μας απαντήσει επί του θέματος, ακόμη περιμένουμε την απάντηση. Και βέβαια θα περιμένουμε ίσως για πολύ χρόνο, αφού σύμφωνα με την έρευνα που είχε κάνει ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος και πρώην Εκτελεστικός Γραμματέας, έγγραφο με αριθ. πρωτοκόλλου ΕΠΟ, δεν εστάλη ποτέ! Και πάλι, τα συμπεράσματα δικά σας».


ΑΠΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη