19 Μαΐ 2011

1η Ημέρα Εμποροπανήγυρης στο Λαγκαδά

Χθες, Τετάρτη 18 Μαΐου, ήταν η ημέρα έναρξης της πρώτης Εμποροπανήγυρης Λαγκαδά στο χώρο της Λουτρόπολης. Η προσέλευση του κόσμου άρχισε από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της και..
 συνεχίστηκε αμείωτη μέχρι αργά το βράδυ. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων , αφού οι πάγκοι που είχαν στηθεί στην 6,5 στρεμμάτων έκταση , περιελάμβαναν εκθέσεις γεωργικών μηχανημάτων, αυτοκινήτων, ειδών υγιεινής, πίνακες ζωγραφικής, χειροποίητα κοσμήματα, είδη ένδυσης και υπόδησης, τρόφιμα, ανθοεκθέσεις , ενώ αναμένονται και νέες συμμετοχές μέσα στις επόμενες μέρες.


Στην έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης , οι Βουλευτές Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Ν.Δ κ.κ Αναστασιάδης Σάββας και Καράογλου Θεόδωρος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαγκαδά.

Το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση του κόσμου για την πρώτη ημέρα της Εμποροπανήγυρης άφησε μεγάλη ικανοποίηση στην Διοίκηση, τους εκθέτες αλλά και τους Δημότες του Λαγκαδά που είδαν την πόλη τους να παίρνει και πάλι ζωή … όπως παλιά!

Η επίσημη τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρα 20:00 , παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη.





www.lagadas2.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη