10 Μαΐ 2011

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕ​ΝΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚ​ΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ​ΗΣ

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Κ. Μπουτάρη για τη λύση που έδωσε και στο θέμα στάθμευσης γύρω από το νέο δημαρχείο.

Πριν λίγο καιρό τα παράνομα παρκαρισμένα ήταν στο δρόμο ειδικά στην οδό Στρατηγείου τώρα κάνανε πάρκινγκ και τα πεζοδρόμια στο ίδιο το Δημαρχείο.( Μόνιμος πελάτης του σταθμού θα πρέπει να είναι τυχερός εάν καταφέρει να περάσει και να παρκάρει νόμιμα στο πάρκινγκ που..
 πληρώνει με 150 ¤ το μήνα)

Αν και ο σύλλογος εργαζομένων κέρδισε και κατάφερε την καλύτερη τιμή για τους Δημοτικούς υπαλλήλους (50 ¤ ΤΟ 8ΩΡΟ ) στο πάρκινγκ κάτω από το μέγαρο οι υπάλληλοι συνεχίζουν με τον αέρα εμένα δεν με γράφουν γιατί είμαστε συνάδελφοι κτλ να γεμίζουν τους γύρω δρόμους και πεζοδρόμια αναρτώντας στο ταμπλό του αυτοκινήτου φυλλάδιο Δημοτικός υπάλληλος.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΊ ΈΔΩΣΕ Ο ΊΔΙΟΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΉΡΘΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡ¶ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΟΥΛΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡ¶ΠΟΝΑ ΠΩΣ ΧΡΕΙ¶ΖΟΝΤΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΡ¶ΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΈΝΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ.

ΕΝΩ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΊΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ .....!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ?

Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 1,72 ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΣΤΟ 20 ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙ¶ΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ....

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ)

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ ΦΤΑΝΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΥΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ ΜΑΣ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
politisthes@gmail.co​m
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη