23 Μαΐ 2011

Αποκαλύπτουμε από τώρα τους διαλόγους των πολιτικών αρχηγών

ΓΑΠ: "Πρέπει να αποδεχτούμε και να εφαρμόσουμε το «σύμφωνο ανταγωνιστικότητας», που θα αποτελέσει το νέο πανευρωπαϊκό μνημόνιο και θα φέρει νέες μειώσεις μισθών, παραπέρα ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση, δραστικές περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, φοροαπαλλαγές στο..
 μεγάλο κεφάλαιο και «φρένο» στο δημόσιο χρέος με νομοθετική πράξη. Ακόμη, πρέπει να επιταχύνουμε τη «νέα ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση», βάσει της οποίας θα καθοριστούν οι νέοι ασφυκτικοί για τους λαούς κανόνες για την προώθηση των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων, αλλά και για την αυστηρή τήρηση των δημοσιονομικών μεγεθών στα κράτη - μέλη της ΕΕ. Κι επειδή η Ελλάδα θα ματώσει, θέλω συΝΑΙνεση...".


Σαμαράς: "Ε, δεν είναι και καμιά παρθένα για να ματώσει...".

Καρατζαφέρης: "Δεν έχει σημασία που δεν είναι παρθένα. Εγώ, πολύ πριν παντρευτώ, θυμάμαι ότι έκανα σεξ με μία κοπέλα, που είχε να το κάνει πάρα πολύ καιρό... Είχε κάποτε σχέση με κάποιον και το κάνανε μερικές φορές... Τότε δεν είχε βγάλει αίμα, αλλά έβγαλε όταν πήγε μαζί μου".

Τσίπρας:"Έτρεχε ποτάμι το αίμα, ή ήταν απλά μια στάμπα στο προφυλακτικό;".

Καρατζαφέρης: "Μιλάμε για τον Αμαζόνιο, Αλέξη μου!".
Μπακογιάννη: "Κάποιες έχουν "ελαστικό υμένα" που δε σπάει με τις πρώτες φορές...".

Κουβέλης: "Παίζει, πάντως, και το ενδεχόμενο τραυματισμού λόγω της αποχής για μεγάλο χρονικό διάστημα".

ΓΑΠ: "Στην περίπτωσή μας δεν ισχύει αυτό... Εμείς τη χώρα την πηδάμε συνεχώς!".

Μπακογιάννη: "Ναι, αλλά το αίμα μπορεί να προέλθει και από άλλο λόγο... Η χώρα, λοιπόν, πρέπει να είναι αρκετά χαλαρή και υγρή, οπότε οι τριβές να μην δημιουργήσουν πληγές την ώρα της συΝΑΙνεσης".

ΓΑΠ: "Μα, είναι δυνατόν να σπάσει τώρα ο υμένας και όχι με τις προηγούμενες επαφές;".

Κουβέλης: "Εμένα μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί ο πρώην... Αχ, ντρέπομαι, αλλά θα το πω: να ήταν πιο κοντό το.... ξέρεις ποιο! Ε, και να έτυχε σε σένα να σπάσεις την παρθενιά!".

ΓΑΠ: "Το πιο πιθανό είναι να γίνει έτσι...".

Σαμαράς: "Σιγά, ρε ΓΑΠ, πόσο την έχεις πια... τη συΝΑΙνεση; Ο Γκοτζίλα είσαι; Σιγά μην την στέλνεις και για εφημερίδα...".

Τσίπρας: "Τι άλλο θα μάθουμε; Ένα από τα λίγα πράγματα για τα οποία ήμουν σίγουρος ήταν πως με την πρώτη επαφή διαρρηγνυόταν ο παρθενικός υμένας, το γνωστό σε όλους "ξεπαρθένιασμα". Κούνια που με κούναγε όμως...".

ΓΑΠ: "Δεν νομίζω, όμως, να ήταν παρθένα και να μου το έκρυψε...".

Σαμαράς: "Ναι, καλά... Από μπροστά παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα!".

Μπακογιάννη: "Κύριοι, χρειάζεται σχέδιο... Όταν κάποιος ετοιμάζεται να διακορεύσει είτε μια κοπέλα είτε μια χώρα, θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος: να διαθέτει κράνος, εξάρτηση, φακό, τρυπάνι, τροχό, σκαρπέλο, φαράσι, φωτογραφική μηχανή ή βίντεο για τις αποδείξεις και τέλος απαραίτητα αλφάδι για να είναι σίγουρος πως θα έρθει η άλλη στα ίσια της και δεν θα αρχίσει τις κατηγορίες πως στραβογ***θηκε".

Τσίπρας: "Ρε παιδιά, καταρρέει όλο το οικοδόμημα μπροστά στα μάτια μου και δεν μπορώ να πω τίποτα. Τι άλλο οδυνηρό θα μάθω σήμερα;".

Καρατζαφέρης: "Πλάκα θα'χει να είναι η Μπιγιονσέ τρανσέξουαλ!".

Σαμαράς: "Τελικά, ρε ΓΑΠ, πόσο την έχεις... την συΝΑΙνεση;".

ΓΑΠ: "Μου έχει πει η μαμά να μην το αποκαλύψω ποτέ αυτό...".

--------------------------------------------------------------------
Τελικά, ο απλός λαός θα μείνει με την απορία: Πόσο την έχει (τη συΝΑΙνεση) ο ΓΑΠ;

ΛΟΞΙΑΣ

Υ.Γ. Προς ΥΠΟΙΚ κ. Παπακωνσταντίνου: Αν τυχόν χρειαστείς χρήματα, παρέα, μια αγκαλιά, ηθική υποστήριξη, κατανόηση, μια καλή κουβέντα, αγάπη, έναν ώμο για να κλάψεις, μια χάρη...


...ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Μ' ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη