19 Μαΐ 2011

Στον κόσμο της η ΕΠΟ

Στον κόσμο της η ΕΠΟ, καθώς όρισε για διαιτητή της αναμέτρησης ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, τον κ.Κάκο, ο οποίος σφύριξε τον ντροπιαστικό τελικό Κυπέλου μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ.

Η Super League είναι κάθετα αντίθετη με αυτή την εξέλιξη,όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός ο οποίος πιστεύει πως “δεν γίνεται ο προπονητής που σφύριξε τον τελικό να επιβραβεύετε”.

Νωρίτερα ο κ.Μαρινάκης και ο κ.Πιλάβιος είχαν συνάντηση κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η αυστηροποίηση των ποινών.

“ΕΠΟ και Super League θέλουμε να έχουμε μία κοινή πορεία στα θέματα της βίας. Καταθέσαμε μια σειρά από προτάσεις για τον πειθαρχικό κώδικα και τον ΚΑΠ, αναγνωρίζοντας τον ρόλο και την ευθύνη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Προτείναμε ένα πλαίσιο που σε πολλά πράγματα είναι ιδιαίτερα αυστηρός, καθώς περιλαμβάνει και περιπτώσεις μηδενισμού ομάδων.

Όμως, το πρόβλημα δεν λύνεται αποσπασματικά με επιβολή ποινών. Η αθλητική βία αποτελεί γενικότερο πρόβλημα και ζητήσαμε από την ΕΠΟ άμεση συνάντηση με την Πολιτεία και τα αρμόδια Υπουργεία για να το αντιμετωπίσουμε συνολικά, ειδικά τώρα που θα ψηφιστεί στη Βουλή ο νέος αθλητικός νόμος», τόνισε αρχικά ο Πατρίκ Κομνηνός.

politicsnews.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη